Messi'ye Dünya Kupası'nı Kaldırmadan Önce Giydirilen Siyah Entari Goygoycuların Diline Düştü

Arjantin Fransa'yı finalde yenerek Dünya Kupası'nı kazanmayı başardı. Messi'nin kupayı kaldırmadan önce giydiği siyah entari ise sosyal medyada tepki çekti. Goygoycuların boş geçmediği Messi'nin Dünya Kupası'nı kaldırırken giydiği siyah entariye gelen yorumlara birlikte bakalım.

Dünya Kupası'nda Arjantin kupayı kazanarak unutulmaz bir gece yaşadı. Gecenin en dikkat çekici fotoğraflarından birinde Arjantin kalecisi Emiliano Martinez vardı.

Gecenin kahramanı Lionel Messi ise kupayı öperek ödülünü aldı ve daha sonra yetkililer siyah entari giymesini istediler.

Kupayı kaldırmak için siyah entari giydirilen Messi, bu teklifi reddetmedi.

Formasını kapatan bir kıyafetle kupayı kaldırdı.

Bu görüntüye ise sosyal medyadan tepkiler yükseldi.

Messi'ye giydirilen siyah entariye gelen tepkiler şöyleydi👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Fatih Altaylı'nın yorumu👇

👇

👇

Şahan Gökbakar'ın yorumu👇

👇

Siz Messi'ye giydirilen siyah entari konusunda ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
18.12.2022

Hakemler sayesinde iteleye iteleye geldi aldı kupayı, tarihin en şaibeli kupalarından biriydi, bırakın şükran olarak o kıyafeti giysin

O yüzden fransa 2 kez penaltı kazandı Arjantin kazansın diye Fransaya 2 tane Penaltı vermişler vay bee 🤣🤣

18.12.2022

Geleneksel kıyafet adı altında futbolla bağdaşmayan saçmalıklar... İskoçya'da olsa ekose etek mi giyecekti koskoca Messi? Sıçarım geleneğinize amk siz giyin işte futbolculara ne bulaşıyorsunuz?

18.12.2022

Ne var bunda? O “çöl Bedevisi” diye aşağıladığınız insanlardaki parayı siz tahayyül dahi edemezsiniz. Bu konuya mı takıldınız? O, o yörenin bir aksesuarı, ne olmuş yani?

19.12.2022

Dayı adam dön sikicem dese o tahayyül edemediğin paraya kabul edeceksin galiba .Aq paradan önemli şeyler var o anda sen bayrağını temsil ediyorsun o kıyafet ne alaka bayrağını kapatıyor bi kere.Türkiye kazansa böyle bir olaya müsade edermiydi o an çok özel bir an katar mı kazandı kupayı aq Arjantin kazandı niye giyim senin kıyfetini aq

TÜM YORUMLARI OKU (36)