Meslektaşları İhbar Etti: Parti Düzenleyen Emniyet Müdür Yardımcısı ve Komiserin Görev Yeri Değiştirildi

Ankara'da bir çiftlik evinde düzenlen 'parti' nedeniyle inceleme başlatıldı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan ve partiyi düzenlediği tespit edilen emniyet müdür yardımcısı ve komiserin görev yerlerinin değiştirildiği aktarıldı. Öte yandan partiyi düzen polislerin meslektaşları tarafından ihbar edildiği öğrenildi. 

onedio.com

DHA'nın aktardığı bilgiye göre olay, nisan ayında, Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Ankara’da emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapan F.E. ve komiser Z.Y., iddiaya göre, çiftlik evi kiraladı. 

Emniyet görevlileri, bir süre sonra organizatör Fatih T. ile irtibata geçti. Görüşmenin ardından Fatih T., yanına bir grup yabancı uyruklu kadını da alarak, çiftlik evine gitti.

Parti sırasında canlı yayın yaptılar...

Eğlence sırasında organizatör Fatih T., sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabından canlı yayına geçti.

Görev yerleri değiştirildi.

Emniyet müdür yardımcısı ile komiseri tanıyan polis memurları yayını kaydederek durumu Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’a aktardı. 

Müdür Yılmaz'ın, hem emniyet müdür yardımcısının hem de komiserin görev yerini değiştirdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda Büyükçekmece'de ev partisi düzenleyen 4 kişiye ev hapsi cezası verilmişti.

Bina Mühürlenmişti: Büyükçekmece'deki ‘Ev Partisi’ni Düzenleyen 4 Kişiye Ev Hapsi Verildi

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
12.05.2020

Ödül gibi ceza. Pezevengin adıda organizatör olmuş pazarlama müdürü desek. Sokağa çıkan 5 yaşındaki çocuğu görünce havaya ateş et, 17 yaşındaki çocuğu vur, istanbul'da parti düzenleyenleri tutukla başkalarına ceza yaz, uygulaması gereken kuralları delen bu fuhuşcu arkadaşların görev yerini değiştir. Yakalaması gereken pezevenge yabancı uyruklu kadın getirtip dış mihrakların oyununa gelmiş galiba memur arkadaşlar. Kucağa oturma karşılığında oturma izni mi ayarlayacaklardı. Gel de bunlar gibi memurlara güven. Sen bunu yaparsan vatandaş ne yapsın barzo, bu mesleği seçtiysen yasalara kurallara en başta dirayet edeceksin. Ortamlarda orucum dersiniz komserim.

12.05.2020

Emniyetin geldiği nokta bu, Allah sonumuzu hayretsin. Akademi görmeden, Polis memuru olarak mesleğinde tecrübe sahibi olmadan, Polis mesleği ile hiç alakası olmayan, Herhangi bir kuruma memur dahi olamayan Düşük seviyeli fakültelerden mezun kişileri, sözlü sınavlarla ve torpillerle Altı ay kurs vererek komiser yaparsan, Teşkilatınan amir kalite seviyesini düşürmüş olursun. Bu durumda uzun vadede Çok önemli bir kurumuz olan emniyet teşkilatına çok zarar verir. Hak eden girsin liyakat sahibi olan girsin, Torpillerle, adam kayırmalarla, soru çalmalarla kul hakkı Yiyerek teşkilata girenlerden Allah bu milleti korusun. (polislik bir meslektir usta çırak ilişkisi gibi bir tecrübe gerektirir)

12.05.2020

KESİN çağrılmayan biri ihbar etmiştir :)

TÜM YORUMLARI OKU (21)