Mesleklerinin En Zor Yanları ile Hiçbir Şeyin Dışarıdan Göründüğü Gibi Olmadığını Kanıtlayan Takipçilerimiz

Twitter'daki biricik takipçilerimiz yaptıkları mesleklerin zor yanlarını bizlerle paylaştılar, biz de sizler için bir araya getirdik. Buyurun...

Twitter'daki biricik takipçilerimizden mesleklerinin en zor yanlarını bizlerle paylaşmalarını istedik;

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1. Onlar da verdikleri cevaplarla hepimizi şaşırttılar;

twitter.com

2. Ne yapsın Hamza Sıddık Eymen, altına mı yapsın? 😂

twitter.com

3. Her köşede görmek biraz can sıkıcı...

twitter.com

4. Trafikte sağ sol biraz önemli tabii. 😂

twitter.com

5. Kendini 40 beden hissediyor olabilir. 🥺

twitter.com

6. Tartışmasız en zor mesleklerden birisi.

twitter.com

7. Anlayanlar iç çekti bile...

twitter.com

8. Zor...

twitter.com

9. Nasıl sakin kalabildi acaba?

twitter.com

10. Pope does not eat rice every single time. 😂

twitter.com

11. Hiçbir şey anlamadık...

twitter.com

12. 👇

twitter.com

13. 😱

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Denizaşırı Mizahta Bu Hafta: Son Günlerde Yabancıları Kahkahaya Boğmuş Komik Tweetler
Atilla Yurtseven'in Twitter'da Sorduğu Beyin Jimnastiği Yaptıran Soru Kafaları Karıştırdı
Mucize Köpek Zoey: 2010 Yılından Beri Kayıp Olan Köpek 12 Yıl Sonra Sahibine Kavuştu!

Popüler İçerikler

AKP Milletvekili Adem Yıldırım'ın Gündem Olan Konuşması: "5 Milyondan Fazla Türk Vatandaşı Olmuş Arap Var"
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
21.02.2022

#8 ben de motorcuyum ama kusura bakmayın ben daha trafik kurallarına uyan motokurye gördüğümü hatirlamiyorum, hani istisnalar hariçtir ama çok çok az.. kırmızı ışıkta durmaz, kaldırımdan gider bir sürü şey. lan dört yol ağzında durmusum sinyal veriyorum sağa donecem arabaların vızır vızır geçmesini bekliyorum, derken tam dönerken fırt diye sağımdan geçiyor. kardes kusura bakmayın işiniz elbette zor baskı var vs ama bu kendinizin ve başkalarının canını malını tehlikeye düşürme hakkı vermiyor sizlere. trafikte motorcuya saygı duymayan çoğu sürücü bu hallerden dolayı iyice nefret ediyor bizden.

21.02.2022

Kupamla su içerek polikliniğe giriyorum. Bekleyen hastalardan biri ooh çekti Kahve icseydim direk linç. Sonra çok sevdigim bu platformdan bile ”bağğzı Dr'lar da hak ediyor” nidaları yükselirdi. Bir keresinde de çocuğu düşen erkek hasta yakını kadınlar tuvaletine dalmıştı; "seni bekliyoruz hoca" diye.Öbüründe de hastadan, kitlesinin büyüyüp büyümediğini kontrol etmek için eski raporunu istemiştim."Başka kimseden istemedi, benden istedi, beni eve göndererek işimi zora soktu" diyerek şikayet etmişti beni. Onu düşündüğüm için şikayet edildim. Yüzlerce hasta dışarıda beklerken hastama özen gösterme salakliginda bulunduğum için şikayet edildim.Daha en basitleri bunlar. 36 saatlik uykusuzluk vesaireye hiç girmeyeyim. Ya he he para için yurtdışına kaçmak istiyoruz. Bir tek Dr'lar eziyet çekiyor diye düşünüyoruz. Biz vergi kaçırıyoruz, sizin vergilerinizle ayaktayız. Çok havaliyiz. Sorularınıza özel zaman ayiramadigimiz için 2-3 dk'da hasta bakmamızı zorlayan sistem değil, biz suçluyuz.

22.02.2022

Kıskançlık sebep tabi. Bu ülkede insanlar, maalesef kıyamet günü misali kendini kurtarmaya çalışıyor, ülkeyi kalkindirmaya çalışan yok. Çünkü hayallerimizi çaldılar ve kimsenin ülkeden ümidi yok. Gelişmiş ülkelerde, kimse kimsenin yaptığı işi asagilamiyor genelde. Tek ilgilendikleri; yapılan işin bilime, ülke çıkarlarına hizmet edip etmediği sanki...

Haklı birinin mesleğiyle ilgili yaptığı paylaşım hepsini haklı kılmaz. Öğretmenin iyisi de var kötü de. Ahlaklisi da var tacizcisi de. İmamın da aynı. Kuryenin de itfaiyecinin de di mi? Oğluna çiş izni vermeyen öğretmenler de tamamen haksız ayrıca.

21.02.2022

Bir öğretmen olarak yazıyorum. Hem lisede hemde ortaokulda çalışmış biri olarak. Ortaokuldakiler genelde tenefüste oyun ve koşturmayla geçirip dersin ortasında tuvalet izni alıyor. Okul sadece akademik bilgilerin verildiği bir yer değildir. Disiplin ve sorumluluğun öğrenildiği yerdir. 40 dk tuvalet tuttu diye kimse ölmedi şimdiye kadar. Zaten özel sağlık sorunu varsa da sorumluluk sahibi veli ayrıca bize bunu beyan ediyor ve izin veriyoruz. Lisede de klasik makyaj ve dersi asmak için izin istenir genelde.

TÜM YORUMLARI OKU (17)