Meslek Hayatlarında Karşılaştıkları En Acayip Olayları Paylaşırken Gören Herkesi Dumur Eden 21 Takipçimiz

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR

Kalp krizi geçirdiğini anlamayacak kadar güzel eğitim almış doktorlarımız varmış. Şizofrene psikyatrın değilde psikoloklarn bakıp üstne üstük taburcu etmesi onunda annesini öldürmesi ve bunu duyarsızca maharetmiş gibi yazması umarım kurgudur.

28.04.2021

doktor bir de kalp solda demiş, bunu diyen bir doktorla ilk kez karşılaşıyorum

26.04.2021

#2 Psikologsun, "taburcu ettiniz", "şizofren" hmm peki şeyi biliyor musun bunu kurgularken, bunların psikiyatristlerin işi olduğunu ve psikologların yetki sınırlaması içerisine girmediğini ?

Aradığım yorum. Psikolokların işi değil bu ayrıca taburcu ettim denek ne demek ya. Annesini öldürdüyse o doktorun yargılanması lazım bi kere taburcu ettiği için.

26.04.2021

Biri şiddete maruz kalırken nasıl bu kadar duyarsız kalabiliyorsunuz. Umarım kurgudur.

27.04.2021

10 sene falan oldu. İş makinesi yedekleri satıyorum. Bildiğin yan sanayi. Bir firmaya gittim. Satınalma yapan arkadaş ile konuştuk falan. Birde patron onay versin dedi. Odaya gittik adam ejderha olmuş. Odaya oturttular, bir çay daha geldi. Adam telefonda sövüp sövüp özür diliyor. Yok gitmeme de izin vermiyor işin kötüsü. O sırada ortalık bir karıştı. Adam eline tabancayı aldı hem tabancayı eline aldı sallıyor hem küfür ediyor. İşin kötüsü namlu bana doğru. Telefonu fırlattı cama koştu. Kesmedi. Kardeş sen bir yere kaybolma dedi koşa koşa gitti. Silah sesleri falan. Tam gidicem 1 dk olmadan geri geldi. 1 çay daha içtik. Muhabbet falan etti. Sözleşme imzaladık. O sırada araya kaynama ihtimalinde var.

TÜM YORUMLARI OKU (44)