Meşhur Wellerman Şarkısını Erkek Tacizine Uyarlayan Kadından Muhteşem Performans: 'Hayırın Anlamı Hayırdır'

Meşhur Wellerman şarkısını erkek tacizine uyarlayan kadın, 'İzin verin istediğimiz yerde yürüyelim, istediğimiz gibi giyinelim, taciz edilmeden!' dedi. İşte o uyarlama...

Çeviri: @lmaograph

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.03.2021

Elbise giydiysem bile anneleri tarafından, pipilerinin dayanılmaz çekiciliği olduğuna inandırılan aşırı doz viagra almış maymun bamyası için giymedim göt oğlanı. Vitrinde de güzel bi şey görünce soruyo musunuz aynı şekilde 'madem almamızı istemiyodunuz niye koydunuz o zaman' diye??? Hayır dediklerinde ısrarla camı kırıp almaya çalışıyo musunuz??? İnsanlara niye bunu yapıyosunuz? Sizin zaten etrafınızda kız olsa veya biraz potansiyeliniz olsa yapmazsınız bunları, kendinizden çok başkalarıyla ilgilisiniz... Duyumlarla hareket ediyor amk cahili 'kısa etekliyse aranıyordur'... Aranıyorum da acaba seni mi arıyorum gorilden dönme??? Bazılarında kan beyin bariyerinin bel çevresinde konumlandığını düşünüyorum artık.

25.03.2021

Elbiseye laf edip ısrarla kadınların peşini bırakmayan şerefsizler nedense her ortamda ne kadar şerefli onurlu olduğundan bahseder. İç dünyalarında kendilerini nasıl görüyorlar acaba? Belli ki beyinsel bir gelişim bozuklukları var!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ