Meşhur 'Bayrak Asan Amca' Yeniden Balkonda: 'Yaşama Yol Ver'

Fotoğraf montelerinin vazgeçilmez ismi Salih Tahtalıoğlu, namıdiğer 'bayrak asan amca' anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi nedeniyle yeniden balkonda. Mesajı ise can kurtarmaya giden sağlık ekiplerinin işlerini bir nebze de olsa kolaylaştırmasını istediği araç sürücülerine: 'Yaşama Yol Ver'

Bayrak asan amcamız sosyal medyada uzun zamandır yaşanan her sevincin simgesi halinde.

Elbette fotoğrafı fenomen olunca pek çok farklı monte ile karşımıza çıkmıştı.

Sadece bir mizah ögesi olarak değil aynı zamanda anlamlı montelerle de.

Milli Duygularımızı Kabartan Bayrak Asan Amcanın İlham Verdiği 21 Eğlenceli Monte

Hayati bir çalışma için yeniden balkonda: 'Ambulansa yol ver'

Tahtalıoğlu bu kez Sağlık Bakanlığı'nın ‘Yaşama Yol Ver’ projesi için o meşhur balkona çıktı. 

CNN Türk'te yer alan habere göre; Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü personeli ve Dursunbey Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri Tahtalıoğlu'nu ziyaret ederek Trafik Haftası dolayısıyla 'Ambulansa Yol Ver' yazılı pankartı balkona asacaklarını söyledi. Ekipler ile birlikte balkona çıkan Tahtalıoğlu, pankartı asarak ekiplerle birlikte fotoğraf çekildi.

Kendisini bu anlamlı projede yer aldığı için kutluyor nice bayraklı, flamalı balkon fotoğraflarına diyoruz. 😊

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
11.05.2017

Milli gururumuz canım amca.

11.05.2017

düşen çağrının ekibe verirme ve ekibin istasyondan 90 saniye içinde çıkması gerekir GPS kayıtları sürekli izlenir çıkmayan ekibin başı gerçekten yanar sistem dışına çekilir yada siciline büyük cezalar işler demem o ki ambulansa binince hastaya yetişecek ekip gezerek gelmez geç geldi ise ya adres yanlış oluyor yada trafikte yol verirmediği için geç geliyor .. şunu da tekrar söylüyor içeride hasta var sirensiz geldik diye hasta yakınlarından darp edileli daha iki hafta oluyor hasta yokken açmayı geçin hastanın aciliyeti yoksa açmıyoruz o lanet sesi !!

11.05.2017

Bir kaç kez tek şeritli gidiş-dönüş yönlü yolda araçların kırmızı ışıkta durmasına rağmen Ambulansa muazzam bir şekilde yol verildiğini gördü bu gözler. Bu gözler daha sık görmek istiyor bunu. İnsanları bilinçlendirmek iyidir. Ama bu sadece söylemekle olmaz gibime geliyor. Yani biz yayalara bile yol vermeyen bir insanı Ambulansa yol verecek şekilde eğitmeniz gerekiyor. Bu kampanyaların amacı eğitimsiz kişilerin kafalarında pek zuhur etmiyor. Yani işin özü gene eğitime dayanıyor. Bu dediğimden sadece kariyer için yapılan eğitim anlaşılmasın, Ailevi eğitim ve kişinin kendini eğitmesi'de dahil. Bu ikisini yapmamış yada yapamamış bir birey toplumdan kopuk halde yaşar, kuralları bilmez ve türlü kötü sonuca sebebiyet verebilir. Bu noktada devreye devletin girmesi ve insanları eğitimlerle bilinçlendirmesi gerekiyor. Somut eğitimlerle tabi, ezbere dayalı olan değil.

TÜM YORUMLARI OKU (6)