Meseleye İdo ve Derya Tuna da Dahil: Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'ten Şiddet ve Mobbing Gördüğünü Açıkladı!

İbrahim Tatlıses'ten şiddet gördüğünü ima eden bir paylaşımda bulunduktan sonra sessizliğe gömülen Dilan Çıtak, geçtiğimiz saatlerde Beyaz Magazin'in canlı yayınına bağlandı. Konuya dair ilk defa açıklamada bulunan Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in evlat ayrımcılığı yaptığını, kendisinden şiddet ve mobbing gördüğünü, İdo'nun annesi Derya Tuna'nın da peşini bırakmadığını açıkladı. 

KAYNAK: BEYAZ MAGAZİN

İbrahim Tatlıses, 90'lı yıllarda Işıl Çıtak'la yaşadığı kısa süreli beraberliğinden doğan kızı Dilan Çıtak'ı tam 23 yıl sonra kabul etmişti hatırlarsanız. Ara sıra birtakım problem yaşadıkları magazine yansısa da birbirine yeni yeni alışan baba kızın küslükleri kısa sürüyordu.

Fakat işin rengi, geçtiğimiz haftalarda birdenbire değişti. Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses'i ima ettiği "şiddet" paylaşımıyla herkesin kafasını karıştırdı.

Kaçıranlar için Çıtak'ın paylaşımının tüm detaylarından bu yazımızda bahsetmiştik:

İbrahim Tatlıses'ten Şiddet mi Görüyor? Dilan Çıtak'ın Açıklaması Büyük Ses Getirdi!

Fakat sonra ne olduysa oldu, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli" diyerek açıklama yapacağını söyleyen Dilan Çıtak'ın sesi soluğu aniden kesildi.

Açıklama yapacağını duyurduğu paylaşımı silen Çıtak'tan birkaç gün sonra kendisini büyüten babası Cem Çıtak'ı içeren imalı bir paylaşım daha geldi.

O olayın detayları da burada mevcut:

Dilan Çıtak Kendisini Büyüten Cem Çıtak'ı Paylaşarak İbrahim Tatlıses'e İmalı Göndermelerde Bulundu

Bu sırada İbrahim Tatlıses bir kalp ameliyatı geçirdi, tüm çocukları babalarını beklerken Dilan Çıtak hastaneye gitmedi. Bu mesele de "küstüler" adı altında kapanacak gibi duruyordu.

Ta ki bu sabaha kadar... Dilan Çıtak, geçtiğimiz saatlerde Beyaz Magazin'in canlı yayınına bağlandı ve İbrahim Tatlıses göndermeli "şiddet" başlıklı paylaşımlarının arkasındaki sebebi tüm detaylarıyla anlattı.

"Bugüne kadar konuşursam ortalık çok karışır diye, sanatçı kimliğime zarar gelir diye konuşmadım. Benim çok özel bir babam vardı. Eve girdiğimde 'babişko' diye kucağına atlayacak kadar özleyip sevdiğim bir babayla büyüdüm ben. Ne yazık ki diğer çocukları İbrahim Bey'in böyle bir baba sevgisine hiç sahip olamadı. Ben onların adına üzülüyorum öncelikle. Bu yüzden de Çıtak soyadını göğsümü gere gere kullanmaya devam edeceğim" diyerek giriş yapan Dilan Çıtak, "kendi öz babam beni kabul etmemiş ben beni büyüten adamı silebilir miyim" diyerek öz babasına olan düşkünlüğünü anlattı. Ve sonra ipin ucu koptu.

Ağlamaya başladı ve 'Artık bana uygulanan mobbing'in, şiddetin kimse farkında değil mi gerçekten ya? Ben kimsenin soyadını almadım, bana aldırdılar. Bu yapılan çok adaletsiz ve ayıp bir şey. Benim bütün kariyerim İbrahim Bey'in kendisine eşim dediği kişi tarafından engellenmeye çalıştı' açıklamasında bulundu.

İsim vermeyeceğini ve herkesin bu kişinin kim olduğunu bildiğini belirtti. 'Ben büyük bir mobbing'e uğradım, uğruyorum. Benim artık canım burnumda' diye de ekledi.

Tatlıses soyadının kariyerine faydasından çok zararı olduğunu anlatan Dilan Çıtak, arkasından konuyu bambaşka bir yere çevirerek sunucunun "Neden şimdi konuşuyorsun, neden şimdiye kadar sustun?" sorusu üzerine "Onu dışarıya karşı korumamdan dolayı beni yanında tutmak istedi ama bana sürekli başka çocukları yüzünden mobbing uyguladı" itirafında bulundu.

Bilal Özcan'ın 'nasıl bir mobbing uyguladı onu açıklayın' talebi üzerine, 'ben evlat ayırımından bahsediyorum, Türkiye'nin yüzde sekseni İbrahim Tatlıses'in evlat ayırdığını çok iyi biliyor' cevabını veren Dilan Çıtak konuyu İbrahim Tatlıses'in en küçük çocuğu Elif Ada'ya da getirdi. 

'Elif Ada'nın psikolojisini biliyor musunuz siz?' çıkışında bulunan Çıtak, Elif Ada'nın babasından korktuğunu iddia etti. 'O çocuk bir kere gönlü rahat babasına şımarıklık yapamadı' dedi. 

Derken canlı yayında beklenmedik bir sürpriz yaşandı ve İbrahim Tatlıses'ten Bilal Özcan'a mesaj geldi. İbrahim Tatlıses, "Dilan Çıtak'ın tek derdi İdo Bey'dir" dedi.

Bunun üzerine öfkesine hakim olamayan Dilan Çıtak, 'Tabii ki İdo Bey! Çünkü annesi peşimi bırakmıyor, Derya Hanım yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor tabii ki İdo Bey!' dedi. Yorumu size bırakıyoruz...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

30 Yaşındaki Gencecik Babayı Öldüren Oğlunu ABD'ye Kaçıran Eylem Tok'tan Mektup Var!
Zarafeti Elden Bırakmayan Aşkın Nur Yengi'den Yabani'sini Cover'layan Derya Uluğ'a Sitemli Abla Tavsiyesi!
Kafası Attı: Elçin Sangu'dan Instagram Yasağını 'Detoks' Zannedip "İyi Geldi" Diyen Meslektaşlarına Ağır Taş!

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
08.08.2024

bundan yıllar önce bir zincir market ve kafede otururken ibrahim tatlıses gelip çalışan kasiyer kızın suratına bozuk paraları fırlatıp kıza saldırmaya kalktığı için biz de şahit olarak karakolda sabahlamistik. O gün bugün tiksiniyorum adamdan.

onedio tatlıses ailesiyle ilgili çok içerik psylaşıyor aslında onedionun editörlerinin düşünce yapısının tam zıttı bir ibrahim tatlıses zamanında kadın dövmüş kendisinden küçük kadınlarla adı f duyulmuş akpli biri

11.08.2024

Sen MANUKYAN SERMAYESİNİN ARTİGİ KLAVYE TERORİSTİ bir CHP'li olsan tüm CHP'liler öyle oluyor anlamınımi taşıyor ?sahiplerin öylemi algı öğretti sana akp değil Akparti biliyorum sen SADECE sahiplerin sana ne derse ona göre komut alırsın ama şunu unutma kaç defa AKPARTİDEN aday adayı oldu akparti kabul etmedi bunu sahiplerin sana demedimi ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ