Mesajları İfşa Edilmişti! Kaan Boşnak'ın Eski Eşi Başak Ceylan Torun, Şiddet Gördüğünü İddia Etti

2020 yılında nikah masasına oturan müzisyen Kaan Boşnak ve Başak Ceylan Torun'un evlilikleri hakkında bir sürü iddia ortaya atılıyordu belki hatırlarsınız. Hatta bir dönem şarkıcının, Başak Ceylan Torun ile evli olduğu sırada başka kadınlara attığı mesajlar tek tek ifşa edilmişti.

Ali Kutluhan isminde bir oğulları olan Başak Ceylan Torun ve Kaan Boşnak arasında olay yaratacak bir gelişme yaşandı. Kendisine atılan bir mesajı hikayesinde paylaşan Başak Ceylan, Kaan Boşnak'tan kendisinin ve oğlunun şiddet gördüğünü itiraf etti.

Gelin bu iddianın detaylarına hep birlikte bakalım...

Yüzyüzeyken Konuşuruz'dan tanıdığımız Kaan Boşnak, 2020 yılında reklamcı ve organizatör Başak Ceylan Torun'la nikah masasına oturmuştu.

Ancak, nikahtan daha çok konuşulacak başka bir şey olmuş ve şarkıcının başka kadınlara attığı mesajlar tek tek ifşa edilmişti.

İddialara göre bu mesajlar, Kaan Boşnak'ın, Başak Ceylan Torun ile evliyken başka kadınlara attığı mesajlardı.

Ali Kutluhan isminde bir oğulları olan Başak Ceylan Torun ve Kaan Boşnak arasında olay yaratacak bir gelişme yaşandı.

Kendisine atılan bir mesajı hikayesinde paylaşan Başak Ceylan, Kaan Boşnak'tan kendisinin ve oğlunun şiddet gördüğünü itiraf etti.

Ve bir açıklama daha yaptı:

'Bu zaman kadar ailem ve oğlum zarar görmesin diye hep sustum, açıklama yapmadım. Artık oğluma kendi aileme ve bana yaşatılan üzücü durumları açığa kavuşturmak üzere avukatlarım ile gerekli hukuki işlemleri başlatacağız. Sevgilerle.'

Siz bu iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Buyrun yorumlara!

İlginizi çekebilir:

Cedi'nin Eşi Ebru Şahin'in Buğrahan Tuncer Hakkındaki Sert Tepkisine Eda Ece'den Bomba Bir Yanıt Geldi!

👇

Tarkan'ın, İzmir Konserinden Sonra Yaptığı Paylaşım Herkesi Duygulandırdı

👇

Hadise'nin Külodunu Gösterdiği İçin Evliliğinin Bittiğini Söyleyen Sunucunun Çirkin İddiası Tepki Çekti

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
11.09.2022

Kırk yılda bir eli yüzü düzgün müzik yapan, şarkılarını severek dinlediğimiz elemanlar çıkıyor. Onların da aslında kendilerinin eli yüzü düzgün olmayan şeref yoksunu insanlar olduğunu öğreniyoruz anasını satiim. Lan bi tane kaliteli adam yok mu şu camiada? Bi tanecik ya. Karını sevmiyorsan ayrılırsın ulan başka kadınlarla evliyken fingirdemezsin. Şerefsiz

11.09.2022

harun tekin iyi bi tek bence sapıtmadı

11.09.2022

Sıkıntılı evlilik olduğu en başından belliydi. Kadının çok masum olduğunu sanmıyorum. Herifin de bu yaşta pek evlilik insanı olmadığı belli zaten. Kadınlarla göze batan bir ilişkisi olduğu da açık. Bu tarz herifleri cins köpekmiş gibi koluna takmaya, kafeslemeye hevesli bir kadın profili oluyor genelde. Baştaki açıklamalar, anlamsız ithaf edilen şarkılar, ani evlilik vesaire derken her şeyi toplayınca açık görülüyor. Daha detaylı konuşulur ama gerek yok. Gerçekten hiç yan yana gelmeyecek bir çift bana göre.

Evlendikleri gün sizinle eğlendi benimle evlendi diye story atan bir hatun. Bir insanın karakterini değiştirecegini zannetti o kadar.

12.09.2022

Bu kadın da ilk evlendiği zaman yayın sırasında sizinle eğlendi benimle evlendi açıklaması yapan biriydi, kaan da buna gülüyordu. Böyle insanlar için şaşırılacak bir son değil.

TÜM YORUMLARI OKU (17)