Ayar Verdi! Merve Boluğur Eski Eşi Murat Dalkılıç'a Sonunda Fena Halde Patladı

Sık sık eski eşi Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra psikolojisinin bozulduğu iddia edilen Merve Boluğur, kendisi hakkında açıklama yayınlayan Murat Dalkılıç'a yaptığı açıklamayla sonunda fena halde patladı. 

Gelin detaylara bakalım:

Hayatımıza Acemi Cadı dizisiyle giren ve her geçen yıl popülerliğini arttırmayı başaran Merve Boluğur, şu sıralar oyunculuk kariyerinden çok kıyafetleri, davranışları ve ilginç açıklamalarıyla gündeme geliyor.

Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Boluğur, 'kocam' diye hitap ettiği aranjör Mert Aydın'la aşk yaşıyor.

Fakat Boluğur'un yaptığı açıklamalar ve tavırları nedeniyle uzun süredir Murat Dalkılıç'la yaşadığı ayrılıktan sonra psikolojisinin bozulduğu iddia ediliyordu.

Bu konuyla ilgili de Murat Dalkılıç geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında bu açıklamayı yayınlamıştı. "Merve ne olursa olsun ailemin soyadını taşıdı. Bizim ayrılma nedenimizi canı isterse bir gün Merve açıklar' demişti.

Şimdi ise Merve Boluğur, eski eşi Murat Dalkılıç'ın yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. "Kalkıp kokuşmuş, bitmiş şeyin primini yapmak ne ya! Yanındaki kadına saygın olsun. Bir de ‘Merve açıklasın’ falan… Kaçıncı şov bu koçum!" ifadelerini kullandı.

Bugün ise Merve Boluğur, yeni sevgilisinin yanında Murat Dalkılıç'la ilgili soru soran muhabire fena halde patlamıştı.

Detayları sizlere burada anlatmıştık;

Sevgilisinin Yanında Kendisine Eski Eşi Murat Dalkılıç Hakkında Soru Sorulan Merve Boluğur Fena Patladı!

Bu içerik de ilginizi çekebilir;

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç'ın Peri Masalı Gibi Başlayıp Aniden Biten Aşklarına Dair İlginç Detaylar

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
07.08.2022

E adam kötü bir şey dememiş ki. Ben mi anlayamadım yoksa?

08.08.2022

sorun o değil. senelerce hiçbir açıklama yapmadı. kadın sevgili yaptı, mutlu fotolar paylaşmaya başladı, murat da birden açıklama yaptı. gereksiz yani. şov yaptı, gündem olmaya çalıştı

08.08.2022

M.Dalkılıç'ın yazdıklarındaki alt tonu göremeyenler için : 1.-bu atıflarınızla insanın o* hale dönüşebileceği... (o hal : deli)- deli diyor kıza 2.atıflarınızın benimle olan ilişkisi - bu postu tamamen kendine dokunduğu için yazmış kızı savunmuyor aslında 3.ilk zamanlar şaka sanıyodum nefret mesajı gelmeye başladı bana vs vs" - başlarda kızla dalga geçilirken ciddiye almamış bişi dememiş senelerce,kendisine nefret mesajları gelince açıklama yapma gereği duymuş 4."merve ne olursa olsun* (yani ne oldu sanki burda da resmen daha çok soru oluşturtuyor insanların kafasında ki merveyi gidip darlasınlar) ailemin soyadını taşıdı " çünkü kadını anca soyadını taşıdı diye savunursun hani eskiden BENİM soyadımı adımı namusumu taşıyodu ondan nolursa olsun ona çok deli meli demeyin diyor yani yazdığı şeyi gerçekte neden yazdığı belli ; "ama o benim biaralar soyadımı taşıdı buyüüzden ona deli demeyin" "bana nefret mesajı geliyo diye bak açıklama yapıyorum" "bak kız o hallere geldi delirdi"

07.08.2022

Murat Dalkılıç kim ?

07.08.2022

Türkücü

TÜM YORUMLARI OKU (20)