Merve Boluğur'a Dava Kararı Kahkaha Attırdı: "Erkekleri Koruma Derneği" Parodi Hesabı Gerçek Sandı!

X'te 'Erkekleri Koruma Derneği' adlı hesap, Merve Boluğur'un fake hesabından atılan erkeklere yönelik tweeti fazla ciddiye alınca ortalık karıştı! Hesabın parodi hesap olduğunu anlamadan, Merve Boluğur'un kendisine dava açtığını zanneden Erkekleri Koruma Derneği, sosyal medyada alay konusu oldu.

Acemi Cadı dizisindeki Ayşegül rolüyle hayatımıza giren o zamandan beri de çıkmayan güzel oyuncu Merve Boluğur, aniden değişen ruh hali ve imajıyla sık sık dikkat çekiyor.

Uzunca bir süre "kendine ne yapıyorsun?" tepkisi çeken Boluğur, Eser Yenenler'in Linç@ programına katıldığından beri sosyal medyasına verdiği çekidüzen ve yavaş yavaş eski haline döndüğünü gösteren paylaşımlarıyla daha da popüler hale gelmiş durumda.

Fakat bu sefer kırk yıl düşünseniz aklınıza gelmeyecek bir konuyla gündemde kendisi! Geçtiğimiz saatlerde "Erkekleri Koruma Derneği" adlı X hesabı, durduk yere Merve Boluğur'a yükseldi...

Nasıl derseniz, bahsi geçen X hesabı, Merve Boluğur isimli, mavi tikli parodi X hesabından 8 Ağustos'ta atılan "Erkeklerin %99'u şerefsizdir" tweetini gerçek sandı. Merve Boluğur'a dava açmaya karar veren dernek, "kim şerefsiz göreceğiz" yorumunda bulundu.

twitter.com

Halbuki o hesap, yaygın bir şekilde bilindiği üzere Merve Boluğur'a ait değil. Hatta bilinmediği senaryoda bile bunu anlamak çok zor değil çünkü bio'da hesabın resmi olmadığı açık ve net bir şekilde yazıyor.

Yaşananlara dair Merve Boluğur'dan bir tepki veya açıklama henüz yok. Fakat olay öyle büyüdü ve yanlış yayıldı ki birçok haber sitesi meseleyi "Merve Boluğur'a dava" olarak girmiş durumda.

İşin aslı, 'Erkekleri Koruma Derneği'nin Merve Boluğur adıyla paylaşım yapan parodi hesabına dava açıyor oluşu... Merve Boluğur'a değil, şayet bu paylaşımlar kendisine ait değil.

Buyurun, kimler ne demiş beraber bakalım! 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Norveçli Njerve'yi Beğenen Mert Yazıcıoğlu'na Gelen "Stalker" Yorumları Cüneyd Severleri Büyük Kızdırdı!
Ağzına Sağlık: Hande Yener, Kadınların "Çıplaklığından" Şikayetçi Olduğunu Söyleyen Kullanıcıyı Fena Haşladı!
Instagram'a Getirilen Yasak Hakkında Tane Tane Konuşan Teoman'dan Kendi Hayat Felsefesine Yakışır Tepki!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
11.08.2024

Erkekler ataerkil ülkemde yine mağdur olmuş, çok üzüldüm. 😔

11.08.2024

Teşekkürler.

11.08.2024

bu arada ben erkekleri koruma derneğini parodi hesap sandım başta. kimden koruyosunuz oğlum, başka erkeklerden mi? hayır birbirinizi dövmezseniz, öldürmezseniz sorun çözülür çünkü.

11.08.2024

1. ve 2. dünya savaşlarından sonra kadınların, erkeklerin yokluğunda sistemi ele geçirip sonrasında savaştan dönen kocalarını zehirleyip veya aşıklarına öldürtmesinden dolayı sinema sektörü yepyeni bir tiple karşılaşıyor. Femme fatale.

11.08.2024

memleket ileri gideceğine jeliboncu melihin zeka düzeyine geriliyo. hayırlısı...

TÜM YORUMLARI OKU (21)