Mert Yazıcıoğlu'nun Mina Demirtaş Açıklamasından Yalı'daki Çekim Hatasına TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

25 Eylül Çarşamba günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. Yalı Çapkını'nda canlandırdığı Pelin karakteriyle izleyicinin tepesinin tasını attıran Buçe Buse Kahraman, geçtiğimiz sezonun sonunda diziden ayrılmıştı. Güzel oyuncudan diziye dönüş ihtimaliyle ilgili açıklama geldi.

Detaylar:

Yalı Çapkını'ndaki Pelin Karakteriyle İzleyiciyi Sinirlendiren Buçe Buse Kahraman'dan Geri Dönüş Açıklaması!

2. Sezonun en iddialı ve en beğenilen yapımlarından biri olmayı başaran Leyla: Hayat Aşk Adalet'in küçük Leyla'sı Melisa Duru Ünal gözlerimizde kalpler çıkarmayı başardı. Tatlılığı ve yeteneğiyle göz dolduran minik oyuncuyu ilk nerede izlediğimizi görünce epey şaşıracaksınız!

Detaylar:

Leyla'nın Çocuk Oyuncusu Melisa Duru Ünal'ı İlk Nerede İzlediğimizi Görünce Şaşıracaksınız!

3. Başladığı günden bu yana kendisinden başka bir şey konuşamadığımız Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu, rol arkadaşı Mina Demirtaş ile yakınlaştıkları iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu.

Detaylar:

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu, Rol Arkadaşı Mina Demirtaş'la 'Yakınlaşma' İddialarına Yanıt Verdi

4. NOW TV ekranlarının sevilen dizisi Yabani, ikinci sezonuyla izleyicinin karşısına çıktı. Ancak yeni sezonda yer almayacağı öğrenilen Simay Barlas, ikinci bölümde diziden ayrıldı. Dolunay Soysert, rol arkadaşının diziden ayrılışıyla ilgili ilk kez konuştu!

Detaylar:

Dolunay Soysert'ten Yabani'den Ayrılan Simay Barlas'la İlgili Açıklama Geldi!

5. Ünlü klinik psikolog Esra Ezmeci'ye sosyal medya üzerinden gelen sorular şaşırtmaya devam ediyor. Bu kez bir kadın kocasının kendisini cep telefonunda ''Çağlabank'' diye kaydettini söyledi ve Ezmeci'den akıl istedi.

Detaylar:

''Kocam Beni Çağlabank Diye Kaydetmiş'' Diyen Kadın Esra Ezmeci'den Yardım İstedi

6. Ne Gemiler Yaktım dizisinde güzel bir dostluk kuran Devrim Özkan ve Deniz Baysal'ın arasındaki bağ, yolları ayrılsa da güçlenerek devam ediyor. Kalpazan ile ekranlara dönen Deniz Baysal'a jest yapmak isteyen Devrim Özkan'ın gönderdiği çelenkteki hata kimliklerin karışmasına yol açtı.

Detaylar:

Devrim Özkan'ın Eski Rol Arkadaşı Deniz Baysal'a Yolladığı Çelenkteki Yazım Hatası Bildiklerinizi Unutturacak!

7. Televizyon ekranlarının efsane programı Arena'nın yoğun istek üzerine yeniden izleyiciyle buluşacağını daha önce duyurmuştuk. "Bezmenler kapıyı açar mısınız lütfen?" sözüyle duyurulan programın ilk bölümü bu akşam yayınlanacak.

Detaylar:

"Kapıyı Açar mısınız Lütfen?" Uğur Dündar Efsane Programı Arena ile Ekranlara Dönüyor!

8. Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın 75. bölümündeki çekim hatası sosyal medyanın gündemine oturdu. Ferit'in Seyran'ın hayalini gördüğü sahneye baktığımızda bir set çalışanı yanlışlıkla sahnede yer alırken o anları fark etmeyen kurgu ekibi diziyi bu haliyle yayınlamış.

Detaylar:

Kimse Fark Etmemiş: Yalı Çapkını'nın O Sahnesinde Set Çalışanı Göründü!

9. Melis İşiten'in YouTube kanalına konuk olan Alper Rende, 6 Şubat depremi sonrası Survivor'da yaşadıklarını ve yayın olmadığı dönem adada neler olduğunu anlattı.

Detaylar:

Alper Rende, 6 Şubat Depreminde Survivor'da Yaşadıklarını Anlattı!

10. Bahar yeni sezona bomba gibi başladı. Ancak en çok hikayenin değişmesi ve Büşra Pekin'in oyunculuğu konuşuluyor. İlk kez Çok Güzel Hareketler Bunlar'da izlediğimiz Büşra Pekin, Bahar'da hiç sevilmedi. Kimi karakteri kötü yazılmış, dedi; kimisi ise oyunculuğunu eleştirdi.

Detaylar:

Çok Güzel Hareketler'de Çok Sevdiğimiz Büşra Pekin Bahar Dizisinde Hiç Beğenilmedi!

11. Kızılcık Şerbeti'ndeki kıyafet detayını dikkatli bir izleyici yakaladı. Geçtiğimiz sezon Görkem'in giydiği kıyafeti yeni sezonda Doğa'nın giydiği anlaşıldı.

Detaylar:

Görkem'in Kıyafetini Doğa'ya Giydirmişler! Kızılcık Şerbeti'ndeki Detay Ağzımızı Açık Bıraktı!

12. Müge Anlı'ya babaları Cengiz Karademir'in şüpheli ölümü için başvuran kardeşlerden Naime, yaptığı cinayet itirafıyla hepimizi şoke etmişti. Yayını ihbar olarak kabul eden ekipler, bugün Naime'yi canlı yayında gözaltına aldılar.

Detaylar:

Müge Anlı Canlı Yayınında Gözaltı: Babasının Cinayetini İtiraf Etmişti

13. Uğur Arslan ve Songül Karlı'nın sunduğu Sana Değer programına dahil olan Apaçi Mustafa, bu defa yayına maket sevgilisiyle çıktı. Maket sevgilisi hakkında açıklamalarda bulunan Mustafa, "1 günde 10 çocuk yapacağız" diyerek herkesi dumur etti.

Detaylar:

Canlı Yayına Maket Sevgilisiyle Çıkan Apaçi Mustafa'dan İlginç Açıklamalar

14. Müge Anlı dünkü yayınında gelen cinayet itirafının ardından hakkında ekranlarda "Bu kadına hangi polis dosya veriyor?" diye konuşulmasına sert çıktı.

Detaylar:

"Hangi Polis Cinayet Dosyası Veriyor Bu Kadına" Demişti: Müge Anlı O Sözlere Sert Çıktı!

15. Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'ndeki bir çekim hatası dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. Doğa'nın koltukta resmen köşe kapmaca oynadığı sahne sosyal medyada yayınlandı.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'ndeki Çekim Hatası Dikkatli İzleyicilerin Gözünden Kaçmadı

16. Bir X kullanıcısı yaptığı paylaşımla "Kızılcık Şerbeti Nursema gerçekmiş" dedirtti. Kullanıcı tıpkı dizideki Nursema gibi el sanatlarıyla uğraştığını gösteren bir başarısını paylaşıyor ve sonrasında olanlar oluyor.

Detaylar:

Benzerliğiyle "Kızılcık Şerbeti Nursema Gerçekmiş" Dedirten Kadın Şaka Yağmuruna Tutuldu!

17. Kızılcık Şerbeti yeni sezonda izleyiciye başka bir hikaye izletmeye kararlı! Önümüzdeki günlerde diziye dahil olacak iki yeni oyuncuyu Birsen Altuntaş duyurdu. Yani, yine birilerine partner geliyor anlayacağınız.

Detaylar:

Birilerine Yine Partner Geliyor! Kızılcık Şerbeti'ne İki Yeni Oyuncu Katıldı!

Bahar dizisi yeni sezonda yeni bölümü ile dün akşam ekranlardaydı. İlk bölümde izleyici bir süredir beklediği o ana kavuştu. Evren ve Bahar'ın romantizm dolu öpüşme sahnesi diziye damgasını vurdu.

Detaylar:

Beklenen An Geldi! Bahar Dizisine Evren'le Bahar'ın Öpüşme Sahnesi Damgasını Vurdu!

18. MasterChef Türkiye'nin dün akşamki bölümünde Bera'nın tabağını beğenmediği için yaptığı taktik Mehmet Şef'i sinirlendirdi. Mehmet Şef yarışmacıya "Kendini uyanık mı sanıyorsun?" diye çıkıştı.

Detaylar:

"Tatmanızı İstemedim" Dedi: MasterChef'te Yarışmacının Yaptığı Mehmet Şef'i Sinirlendirdi!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Oyunculuk Yeteneğiyle Sık Sık Eleştirilen Hande Erçel, Ekranlara Dönüp Dönmeyeceğini Açıkladı!
Canfeza ve Mahir'in Uyumuna Hep Birlikte Düştüğümüz Bir Gece Masalı'nın Son Bölümüne Yorum Yağdı!
Kızıl Goncalar'da Ünlü Yazar Dücane Cündioğlu'nun Atatürk ve Tarikatlarla İlgili Sözüne Gönderme Yapıldı!

Popüler İçerikler

Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri