Mert Öcal ve Sude'nin Sevgililer Günü'nü Çiçekle Kutladığını Gören Nisa Bölükbaşı Ortalığı Karıştırdı

Survivor'ın 25. bölüm fragmanında Mert Öcal'ın Sude'nin Sevgililer Günü'nü kutlaması ve Sude'nin de karşılık vermesi Nisa'yı çıldırttı. Nisa, Sude'ye sert sözlerle tepki gösterdi.

Geçtiğimiz hafta Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı'nın Mert Öcal ve Sude Burcu hakkında söyledikleri adada bomba etkisi yaratmıştı.

Sude'nin ağladığını gördüğünü belirten Mert, "Nisa ve Ogeday insanların özel hayatlarına çok fazla burunlarını sokmaya başladılar. Kızın hoşuna gitmeyecek dedikodularda bulunmuşlar. Arkadaşlığımızla ilgili dedikodularda bulunup kızı çok yıpratmışlar" demişti.

Ogeday'ın Sude'ye "Mert'ten uzak dur" dediği ortaya çıkmıştı. Asıl bombayı da Nisa patlatmıştı ve Nisa, Mert'in hem Sude'yle hem de başka bir arkadaşıyla birlikte olduğunu ima etmişti. Bu nedenle de Sude'yi uyardıklarını söylemişti.

Bu itiraftan sonra Nisa'nın yakın arkadaşı Makbule'nin Mert'le ilişki yaşadığı belirtilmişti. Acun Ilıcalı, Sude ve Mert'in görüşmesine izin vermişti.

Mert, "Benimle iletişimi kesmeyeceksin değil mi? Uzaktan uzağa, iki gülücük atarsın arada bench'ten bench'e bu bana yeter. Oyun kazanmamı sağlar" demişti ve ikili aralarındaki buzları eritmişti.

Size burada detayları anlatmıştık;

Aşkını İlan Etti! Üçüncü Kadın Nedeniyle Araları Bozulan Mert ve Sude Sonunda Buluştu

Survivor All Star'ın 25. bölüm fragmanında yaşananlar ise ortalığı yeniden karıştırdı. Ödül oyunu sırasında Mert Öcal, Sevgililer Günü'nde Sude'ye çiçek hediye edip Sevgililer Günü'nü kutladı. Sude de çiçeği kabul edip Mert'in sevgililer gününü kutladı.

Mert ve Sude'nin bu şekilde rahat davranması Nisa'nın sinirlerini bozdu ve adaya gittiklerinde Nisa, Sude'ye hesap sordu.

Nisa, "Daha havaalanında 'seni seviyorum' dedi. On saniye sonra senin yanına geldiyse eğer bu içimi yiyor anladın mı?" sözleriyle tepki gösterdi.

Sude de Nisa'nın çıkışının ardından "Nisacığım bu çok özel bir konu. Sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin. Daha önceden benim bu adamla 8-9 ay neler yaşadığımı bilemezsin ve şu an beni bununla yargılayamazsın" sözleriyle kendini savundu.

O anları buradan izleyebilirsiniz;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Daha Önce Survivor Yorumcularına Küfür Eden Turabi'den Acun Ilıcalı'yı Kızdıracak Yeni Paylaşım
Survivor All Star'da Ogeday ve Atakan Arasında Yaşanan Gerilime Ogeday'ın Ablası da Dahil Oldu!
Hakareti Hatırlattı: Eski Survivor Yarışmacısı Yiğit Dikmen'in Annesi Acun Ilıcalı'ya İsyan Etti

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
16.02.2022

Acun aşk entrikaları ile programı ayakta tutmaya çalışsa da suyu çıktı artık. 2-3 seneye kalmaz survivor da izdivaç diye program da çıkarır.

16.02.2022

Salak Sude

16.02.2022

Biz eskiden beri sevişiyoruz demek istiyor olabilir…

17.02.2022

Zaten bir o kaldı ogrenmedigimiz yakında kustururcasina öğrenebiliriz bence bütün detayları. Ne yaşadığımı bilemezsin diyor seyirci merak eder onu da açın 😀

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ