Selle Boğuşan ve Okulların Bir Gün Tatil Edildiği Mersin'den İnanılmaz Görüntüler

Mersin'de dün geceden beri etkili olan ve sabah saatlerinde de devam eden kuvvetli yağış sele neden oldu. Kentin ana yollarını basan sular nedeniyle vatandaşlar pek çok yerde mahsur kaldı. 2 kişi sel sularına kapılarak hayatını kaybetti... Yağış nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Sosyal medyada paylaşılan ve ajanslara yansıyan görüntüler durumu gözler önüne seriyor...

Fotoğraf: Twitter

Dünden bu yana devam eden yağmurun sele neden olması, Mersin'de yaşamı olumsuz etkiledi. Kentin farklı noktalarında birçok araç yağmurun oluşturduğu sel sularında kaldı. Basına ve sosyal medyaya yansıyan görüntülerde sokakları, bazı ev ve iş yerlerini su bastığı görülüyor.

Baba-kızın selde sürüklenme anı kameralara yansıdı...

Toplu taşıma araçlarını da selden nasibini aldı...

Eğitime bir gün ara verildi...

Mersin Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, il genelindeki sağanak yağışın beraberinde getireceği olumsuzlar nedeniyle merkez Akdeniz, Toroslar, Mezitli, Yenişehir, Erdemli, Tarsus ile Çamlıyayla ilçelerindeki tüm eğitim kurumlarından bir gün süre ile eğitime ara verildi.

2 kişi sel sularına kapılarak yaşamını yitirdi...

Belediye uyardı: 'Zorunlu olmadıkça çıkmayın'

Fotoğraf: Twitter / @mersinhaberler

Büyükşehir Belediyesi de yaptığı açıklamada, kentte etkisini gösteren sağanak yağmur nedeni ile oluşan olumsuz durumlardan etkilenmemek için vatandaşların zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları istedi.

Alt geçitte bir kişinin deniz yatağıyla yüzdüğü görüldü...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz açıkladı: 09:15 itibarıyla metrekareye 125 kilogram yağış düştü!

Vatandaşlar görüntüleri sosyal medyada paylaştı

Popüler İçerikler

Tarikat Lideri Müslüm Gündüz Mehdi’nin Hayatta Olduğunu ve İstanbul’da Olabileceğini Söyledi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
29.12.2016

verin oylarınızı burhoya verin :D şevkoya verin mafyaya teslim edin şehrimizi sahildeki kafeleri işletmeleri haraç vermedikleri için kapatsın türkiye'nin en iyi alt yapılarından biri dedikleri alt yapıları 2 günlük sağnak yağışa dayanmasın şimdi çıkıp ama afet seviyesindeymiş diyecekler ama onuda düşünüp daha iyisini yapmak onların işi sonuçta afet seviyesinde ya da sağanak yağmur diye bi kavram var o kavramı ciddiye alıp çalışmalarını bi gün çok yağarsa diye yapacaklardı akp iktidarına oy verenlerin 100 lira için çırpınması da mhp belediyesine oy verenlerin su bastı diye ağlaması da umurumda değil verdiğiniz oylar işte böyle dönüyor artık size biraz düşünüp öyle oy kullanırsınız umarım artık

29.12.2016

mersinliyim. kelimesi kelimesine hepsi doğru..

30.12.2016

Mersinliyim. Bayramlarda giderim memlekete.. Son belediye seçimlerinde büyükşehir belediye başkanlığı Chp den Mhp ye geçti.. Aradan 2 sene geçti.. Şu deniz yatağı ile yüzen gencin olduğu alt geçit var ya .. Onu sonradan yaptılar.. Sonuç ortada ... Mhp nin belediyecilikten ne kadar anladığı ortada, alt yapısı olmayan bir yere , yoğun yağış hesaba katılmadan , hesaplama yapmadan alt geçit yapıyorlar.. Bir de suriyeliler istila etti.. Memleketimden soğuttular beni.. Emeği geçen herkese yazıklar olsun..

31.12.2016

bu kadar basit, macıt ozcandan sıkayet edıyorlardı, sonradan gelen mhplı sıktı attı anasını sehrımızın. Vıransehır'e vıransehır demıyorum. Ben surıye' ye gıdıyorum dıyorum .

29.12.2016

BELİME KADAR SUYA BATTIM KİLOMETRELERCE YÜRÜMEK ZORUNDA KALDIM.. MERSİNİN KADERİ BU.!!! BELEDİYE BAŞKANI DA ANCA KÖPRÜ YAPTIM DİYİP HAVA ATAR.!! YAPTIGIN BATTI CIKTILARA BATASIN DA ÇIKAMAYSIN

29.12.2016

bu kadar yaratıcısını duymadım herhalde :D

TÜM YORUMLARI OKU (27)