Mersin'de Sokak Ortasında Karısına Şiddet Uygulayan Suriyelinin Tek Yumrukla Amel Defterini Kapatan Vatandaş

Mersin'de yaşanan olayda, sokak ortasında karısına şiddet uygulayan ve zorla götürmeye çalışan Suriyeli erkek, bir vatandaş tarafından etkisiz hale getirildi.

Karısına şiddet uyguladığı ve bıçakladığı belirtilen Suriyeli kişi zorla kadını götürmeye çalıştığı sırada bir erkek tarafından tek yumrukla yere serildi.

İşte o görüntüler: 👇

O görüntülerin uzun versiyonu: 👇

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR

Ulan ne güzel de pozisyon falan almış ama etkili bir vuruş gerçekleştirememiş. Böyle bir durumda, buruna, gözüne, yanağına hele hele asla kafasına vurmayın arkadaşlar. Direkt yandan çeneye yapıştırın yığılsın yere. Yumruk atmayı beceremiyorsanız da tüm gücünüzle taşaklara tek tekme yeter.

05.06.2022

Heee .. 6 ay mahkemeyle ugrastim o tekme yuzunden. Adamin ta...larindan birini kullanimaz hale getirmistim, kendimi savunurken. Kaburga falan kirsak olmaz mi?

04.06.2022

Bizim cesaretimizi kırdılar ekonomi ile hukuk ile vursan içeri alacaklar işinden olacaksın vs.vs. yanlış anlaşılmasın bu bir gerçek maddi özgürlüğün yoksa manevi özgürlüğünde yok bu ülkede …

05.06.2022

Surinin 3. Karısı olan kadın Arapça ağlayarak kocamdır yapar kocamı dövdü diye şikayetçi olur, olan bizim insanımıza olur

TÜM YORUMLARI OKU (28)