Mersin'de Şehit Düşen Sedat Gezer'in 1 Teröristi Etkisiz Hale Getirdiği Görüntüler Yayınlandı

Mersin'in Mezitli ilçesindeki saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Sedat Gezer'in hayatını kaybetmeden önce 1 teröristi etkisiz hale getirdiği görüntüler paylaşıldı.

Tece Polisevi’ne düzenlenen hain saldırı sonucu polis memuru Sedat Gezer şehit düşmüştü.

Sedat Gezer'in şehit düşmeden bir teröristi etkisiz hale getirdiği görüntüler yayınlandı: 👇

Sedat Gezer’in bir teröristi etkisiz hale getirdiği çatışma anları: 👇

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR

hain oruspu cocuklari kahbe evladi bunlar.Bunlar ile halay cekeninde turku soyleyeninde bunlari meclise sokaninda bunlarin analarini abileri TRT de konusturaninda alayinin allah belasini versin.Hepsi ayri birer kahbe evladi

27.09.2022

videoyu izledikten sonra boş boş ekrana bakarak üzüntüden 5 dakika ne yazacağımı bilemedim , silahlı iki şerefsiz teröriste karşı korkusuzca savaşarak canını veren kahraman polisimize ne desem az kalır üzülmemek yıkılmamak elde değil hakkını helal et mekanın cennet olsun umarım bu ülke bu kahramanlığını asla unutmaz ailene sevdiklerine sabır dilerim :(((

27.09.2022

HdPkk destekli ChPkk başa gelirse bırakın polisi Atatürk heykellerini bile koruyamayacağız , ülke kan gölüne üç beş şuursuzun gazıyla koşar adım gidiyor.

27.09.2022

hastir ordan trolb UKELA.... Habur rezaleti,pkk ile megri turkuleri, lahmacun partileri, cadir mahkemeleri, aflar, trt de terorist konusmalari... bi gastirin defolun rezilller sizi. Bokunu yiyin CHP nin.

TÜM YORUMLARI OKU (11)