Mersin'de Kadın Cinayeti: Annesini ‘Acı Çekmesin’ Diye, Eşini ‘Annesine Bakamıyor’ Diye Öldürdü

Mersin’de kadın cinayeti yaşandı. 47 yaşındaki İrfan Özer, 45 yaşındaki eşi Yasemin Özer ile 80 yaşındaki annesi Muzaffer Özer'i öldürdü.

Mersin'de Toroslar ilçesi Mithat Toroğlu Mahallesinde yaşanan olayda, bir evden çıkan silah sesleri üzerine çevredekilerin ihbarı ile çok sayıda polis ve ambulans ekibi olay yerine geldi. Adrese gelen ekipler, yerde Yasemin ve Muzaffer Özer'i kanlar içerisinde buldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 45 yaşındaki Yasemin Özer ile 80 yaşındaki Muzaffer Özer'in öldüğünü belirledi. İrfan Özer ise evde polis ekiplerince gözaltına alındı. İrfan Özer'in emniyetteki verdiği ifadede, annesini hastalığından dolayı acı çekmesin diye, eşini de annesine bakmadığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Özer, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Antalya'da Dehşet: Bebeğini Boğarak Öldürdü, Oğlunu Yaraladı
AK Parti'de AFAD Krizi: AFAD Neden Bakanlık Olmadı?

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
21.03.2023

Kendinide döl israfıyım diye vuraydın ibine.

21.03.2023

Hapishanede de kendini öldür mutlaka pislik herif

21.03.2023

Amk memleketi kafayı yedi iyice kimyasal uyuşturucuların kullanım oranı çok arttı özellikle toroslarda 50-60 yaşındaki adamlardan 15 yaşında lise çağındaki çocuğa kadar kullananları gördük duyduk tiktokta millet artık bunu normal görüp bunlarla ilgili videolar çekiyor daha fazla genci kandırıyor metamfetamin meth lilika lyrica bu tarz şeylere özenmeyin kullanan arkadaşınız varsa bişey olmaz diyenler inanmayın bir kereden bişey olmaz demeyin gençler dostlar bir kereden çok şeyler olur sakın unutmayın arkadaş kurbanı olmayın sonra pişman olursunuz iş işten geçmiş olur…

21.03.2023

Zombiye çeviriyor tam anlamıyla içenleri tıbben bir insan 8 gün uykusuz kalabilir oda çok ağır şartlarda en son çare olarak ve saat başı kontrol edilerek bunu 20 gün zıkkımlansa 20 gün uyumazlar dünyanın en zararlı uyuşturucusu tek kullanımda bağımlı olman ihtimalin çok yüksek bölesine bir tehlike liseli bir kızdan çocuk yetiştiren bir aile babasına kadar yayılmış durumda her gencin ağzından duyuyorsun artık bişey yemiyorlar içmiyorlar uyumuyorlar hem fiziksek hem ruhsal çöküntü tam manasıyla zombiye dönüştürüyor…

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ