Mersin'de Hasta Muayene Eden Doktora Saldırı

Mersin’de, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Tuğba Karakaş'ı görev başında darbeden 2 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapan doktor Tuğba Karakaş, bugün poliklinikte hasta muayene ettiği sırada Z.T. ve S.V. odaya girdi.

Hemşirenin hasta mahremiyetini ihlal ettikleri için odadan çıkmasını istediği ikili ile sağlık görevlileri arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Z.T. ve S.V., iddiaya göre doktor Tuğba Karakaş'ı darbetti. Hastanenin güvenlik görevlilerince uzaklaştırılan şüpheliler, doktorun 'Beyaz Kod' bildirimi yapmasının ardından polis ekiplerince gözaltına alındı.

Popüler İçerikler

Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Nevşin Mengü Duyurdu: Kara Harp Okulu Devre Birinci Teğmen Ebru Eroğlu ve Diğer Üç Teğmenin İfadeleri Alındı
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
02.01.2023

Kesin bizim doğululardır, Türkiye'nin batı bölgesi böyle durumlarda daha medeni, ahlaktı namustu diye saldırmışlardır başka olasılık yok çünkü bu arada bende doğuluyum linç edeceklere duyurulur

03.01.2023

Sen çok boş konusuyon doğulur kesin bu ne ön yargı sen doğulu degilsin devsirmesin git doğuya ogretmene doktora nasıl saygı gösteriyorlar gör Allah'ın cahili sizin gibiler bu ülkede oldukça bu ülkenin halı bu olacak doğulu insanlar doktora giderken bile kendine çeki düzen veriyorlar temizlenip gidiyorlar senin gibi şamar oğlanı gibi gitmiyorlar edep kültür öğrende gel sen doğulu falanda değilsin

03.01.2023

Sağlık çalışanlarından hiç birinden aqp ye oy çıkmamalı.

03.01.2023

Sağlık çalışanlarına saldıranları sağlık hizmetlerinden men edeceksin. Özelde dahil hiç bir hastanede, sağlık ocağı hatta veterinerde bile muayne edilmesine müsade etmeyeceksin. Bu insan artıkları şifayı üfürükçülerde arasın.

TÜM YORUMLARI OKU (13)