Mersin'de Gözaltına Alındı: Bakan Albayrak'ın Baba Olma Haberine Yaptığı Çirkin Yorumla Tepki Toplamıştı

Berat Albayrak ve Esra Albayrak çifti, yeni doğan bebeklerine Hamza Salih ismini verdi. Çiftin mutlu gününde Mersin'de yaşayan E.B., sosyal medyada hakaret içerikli bir paylaşım yaptı.

Suçlarla Mücadele Daire ekipleri tarafından gözaltına alındı

Söz konusu paylaşımı yaptığı tespit edilen E.B., Siber Suçlarla Mücadele Daire ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sorgusu süren E.B.'nin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kulis Bilgisi Sızdı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bu Kez de Milletvekillerini Fırçaladı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
30.06.2020

Yapılan yorum çok çirkin, kabul edilemez. Ama sayın adalet uygulayıcılar; lütfen aynı hassasiyeti mağdur başkası olunca da gösteriniz.

30.06.2020

Kurt Tucholsky'nin bir sözü var bu tür toplumsal konulara bakışla alakalı. "Bir kişinin ölümü trajedi, yüz binlerin ölümü istatistiktir" diye. Buda ona benzer bir durum. Göz önündeki bir kişinin karşılaştığı olay trajedi, göz önünde olmayan yüz binlerin yaşadığı olaylar ise istatistik olarak algılanıyor. Aynı Corona vakası gibi. İlk kişi öldüğünde trajikti, şimdi ise sadece sayılardan ibaret..

30.06.2020

Yapılan terbiyesizce,seviyesizce bir paylaşım ama ne olursa olsun ister küfür olsun ister hakaret olsun bu sebeple kimse tutuklanmamalı.7 yıl önce attığı tweette trafikte pek çoğumuzun kullanabildiği bir kelimeyi bir siyasiye söyledi diye tutuklanan gençlerimiz oldu.Orantısız güç deniliyor ya bu da ortansız ceza...

Pasif Kullanıcı
30.06.2020

Küfür hakaret suçtur güzel kardeşim ve cezası olmalıdır. Hele ki Türkiye gibi küfür yüzünden cinayet işlenebilecek bi ülkede kesinlikle cezası olmalı.

01.07.2020

atılan tweet son derece yanlış ve seviyesizce ve iğrenç. hiçbir elle tutulur bir yanı yok. fakat herkese aynı adaleti istiyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (52)