Mersin'de Bir Kreşte Çocukları Tartaklayarak Yemek Yediren Bakıcılara Soruşturma

Mersin’de bir kreşte iki bakıcının çocuklara yemek yedirdikleri sırada kötü muamelede bulundukları an cep telefonuna kaydedildi. Bakıcılar işten atılırken haklarında idari soruşturma başlatıldı.

Mersin’in Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi'ndeki özel kreş ve gündüz bakımevinde görevli bakıcılar G.E. ile Y.K., çocuklara yemek yedirdikleri sırada, kötü muamelede bulundu. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde; bakıcıların, çocukları kollarından çekerek, ittiği ve zorla yemek yedirdiği görüldü. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla çocukların aileleri, kurum ve çalışanlar hakkında şikayetçi oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce ise kurum hakkında idari soruşturma başlatıldı. G.E. ile Y.K.'nin görevlerine de son verildi.

Öte yandan kurum yönetiminin, bakıcılar hakkında suç duyurusunda bulunduğu, soruşturmanın sürdüğü kaydedildi

Ne olmuştu?

Mersin'de Bir Özel Kreşte Çocuklara Zorla Yemek Yedirip Kötü Davranan Öğretmenin Görüntüleri Tepki Çekti

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
27.04.2022

bende bir anneyim kızım 10 yaşında, sesimi yükseltsem vicdan azabından ölüyorum ya. Senin çocuğun benim çocuğum diye bşyde olamaz. Adı üstünde ÇOCUK!! Hangi ülkenin olursa olsun hemde. Ukraynaya bakıyoruz içimiz sızlıyo, Suriye öyleydi. Hele o Aylan bebeği asla unutamam deniz kıyısına ölüsü vuran.. Yani siz nebilim ya nasıl yaratıklarsınız.

27.04.2022

Çocuğun üzerine takı gibi takılan gizli ses kayıt cihazı tavsiye ederim. Neler dinleyeceksiniz aklınız durur.

27.04.2022

Dünyanın boku çıktı artık,katlanılamaz bir hale geldi.Çocuk olmakta zor, kadın olmakta,eğitimci olmakta hatta insan olmakta zor..Tahammül kontrolünü kaybetti iyice insanlar. Sabrın ve sevgin yoksa bu işi yapmayacaksın, yazık günah bee el kadar çocuklar..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ