Vahşet Bitmiyor! Mersin'de Bir Köpek Gözleri Oyulmuş ve Sopayla Dövülmüş Halde Bulundu...

Mersin'in Tarsus ilçesinde vatandaşlar tarafından bulunan, gözleri oyulmuş, sopayla dövüldüğü tahmin edilen sokak köpeği, tedaviye alındı.

Mersin Tarsus'ta ilçeye bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde vatandaşlar, acılar içinde kıvranan sokak köpeğiyle karşılaştı. Gözleri oyulan ve sopayla dövüldüğü tahmin edilen köpeğe ilk müdahaleyi mahalleli yaptı.

Yetkililerden yardım istediler...

Başından, gözünden ve bacaklarından yaralanan, aşırı kan kaybeden köpeğe tampon uygulayan mahalleli, yetkililerden yardım istedi. İhbar üzerine mahalleye giden Tarsus Belediyesi Hayvan Barınağı yetkilisi, hayvanı teslim aldı. Yaralı köpek, Tarsus Belediyesi Hayvan Barınağı veterinerine teslim edildi.

Duruma tepki gösteren mahalleli, köpeğe dövüp işkence eden kişi ya da kişilerin yakalanıp, cezalandırılmasını istedi.

Konut Satışları Ocak Ayında Yüzde 38 Azaldı
Rekabet Kurulu’ndan Facebook ve WhatsApp Kararı
Defineciler Hazine Ararken 'Gizli Pamukkale' Buldu: Hemen Korumaya Alındı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
15.02.2021

elim ayağım titriyor siz nasıl bir orospu çocuğusunuz allah belanızı versin sizin sülalenizi sikiyim allahınız varsa şunları şikayet için her yere yazın bugün masum hayvana yapan cesaret alır çocuğunuza size yapar KATİL BUNLAR KATİL

15.02.2021

Orospu evlatları sizi. Psikolojimi siktiniz be. Bırakın artık hayvanları yoksa allah brlamı versin bi gün hayvanlara eziyet eden birine saldıracam elimden alamayacaksınız

15.02.2021

Oy kaygısı yüzünden hayvan hakları yasasını çıkaramayan zihniyet, anayasanın uygulanmadığı maddelerini değiştirince sorunun çözüleceğini zannediyor. Kaderci bunakların ve sofu ergenlerin desteği ile kabile yasalarını getirip ülkeyi kurtaracaklar! Bu kafayla sosyal medyada şebeklik yapmaktan öteye gidemeyeceğiniz gibi, olan masum canlara olacak.

TÜM YORUMLARI OKU (6)