Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıkladı. Kurul, faizi yüzde 14 seviyesinde sabit tuttu.

TCMB geçen yılın son 4 toplantısında politika faizini 5 puan indirmiş, bu yılın ilk 4 toplantısında ise yüzde 14'te sabit tutmuştu.

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
26.05.2022

ülkede enflasyon %70 in üzerine çıkmış dolar kuru yeniden diklenmiş vaziyette iken hala siyasal islamcılık oynama peşinde,dünyadaki aklıselim ülkeler bu durum karşısında faiz yükseltirken bizim diplomasız ekonomist nas diyor faiz demiyor

26.05.2022

Öbür dünyaya yatırım yapıyor, burası tamam nasıl olsa

26.05.2022

Recep Tayip Erdoğan gitmediği sürece bu ülke düzelmez. Sebebi dış güçlerde arayan cahil kesimi kandırabilirsiniz ama bu ülke bilimle yönetilmiyor. Dünyanın tersine hareket edersen kaybedersin. Avrupa ve Avrupa insanı rahat yaşasın diye bu ülkeye milyonlarca insanı sokan zihniyet kaybetmeye mahkumdur. Bu ülke Tarihinde görmediği şeyleri görüyor ve bu böyle gider ise, Türkiye'nin ilerleyen yıllarda parçalanmasını bile görebiliriz. Bir an önce ülke Araplardan kurtulmalı ve yoluna bakmalıdır. Durum vahim ve korkunç. Ülkene ihanet ediliyor. Ey Türk uyuma!

Pasif Kullanıcı
26.05.2022

sizin yapacağınız işin içine sıçayım,nasittirin gidin ..!

TÜM YORUMLARI OKU (17)