Merkel'in Eski Danışmanı, Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Oldu

"İkinci Yüzyıla Çağrı" programında konuşma yapacak

Jeremy Rifkin kim?

ABD’li yazar, ekonomi ve toplum kuramcısı, aktivist, danışman Rifkin 1995’ten bu yana Wharton School’da ders veriyor. Rifkin, Üçüncü Endüstriyel Devrim konseptinin fikir babası olarak kabul ediliyor. Rifkin, Almanya'nın eski Başbakanı Angela Merkel'in danışmanı olarak da görev yaptı.

Bilimsel-teknolojik değişimlerin toplum ve çevre üzerindeki etkileri hakkında 20’den fazla kitap yazan Rifkin’in eserleri arasında The Green New Deal (2019), İşin Sonu (1995), Biyoteknoloji Yüzyılı (1998) gibi çalışmalar yer alıyor.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
30.11.2022

mal aq bu bay kemal. siyasetten politikadan bi bok anladığı yok. biz oraya buraya gitme gündemdekilere saldır fırtına estir dedikçe neler yapıyor. Akepeli troller başlar şimdi burdan beslenmeye çünkü veriyorlar abi.

30.11.2022

Tuzak olabilri mi? Genetik ihanet kotabinda ismi gecen Kemal Dervis olayinin benzeri olmaz umarim.

Rifkin soyadını görünce kahkaha attığım bir olay. Rifkin bizde Rıfkı olur, nerede vardı Rıfkı? Olacak O kadar da, çekilebilirsin Rıfkı. Dizilerde de isimleri görüyorum Selen, Berk, Aslı, Leman, Jale, İbrahim canlandırdıkları karakterlerin isimleri bile soylarına gönderme yapar bu hep ama heppp böyledir. Bu Rifkin'i biraz araştırınca, özellikle de annesini, Vivette Ravel Rifkin, Teksas'a göç eden Rus Yahudilerinden olduğunu görünce zerre şaşırmadım desem? Hep ne diyorum eşinin isminin Selvi mi Sevim mi olduğunu bilemeyip Sevi'ye gönderme yapan Karabulut Kemal'in her fırsatta demokrasi, eşitlik, kardeşlik narası atarken başdanışman olarak illa ki kendi cemaatinden birini seçmesi gayet normaldir çünkü genetikleri böyledir çünkü memlekette hiç adam kalmamıştır değil mi Kemalcim?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ