Meriç Aral'ın Sandık Kokusu Dizisindeki Oyunculuk Performansı Gündem Oldu!

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin yer aldığı Sandık Kokusu dizisine sonradan dahil olan Meriç Aral'ın son bölümdeki oyunculuk performansı beğenilmedi. Aral, Hande Erçel'le karşılaştırıldı.

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin yer aldığı Sandık Kokusu dizisi sakin sakin tatlı bir şekilde ekranlarda seyir zevki veriyor.

Yeni oyuncuların dahil olduğu dizide son olarak Meriç Aral'ı görmüştük. Aral, üvey babasına aşık olup kaçan bir kadını canlandırıyor.

Karakter gelir gelmez de tepki çekmişti.

Sandık Kokusu'nda Üvey Babasıyla İlişki Yaşayan Kadın Karakter Tartışmalara Neden Oldu

Son bölümde ise Irmak rolüne hayat veren Meriç Aral'ın performansı beğenilmedi. Ağlama sahnesi epey eleştiri aldı.

Hande Erçel'le karşılaştırılan Meriç Aral'ın daha kötü olduğu söylendi.

Oyunculuğu kötü mü sizce de?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı Zehra Kelleci'nin Gerçek Hayattaki Hali Ortalığı Yıktı!
Şahan Gökbakar'ın Eşini Hedef Alan Buket Aydın'a Jess Molho Canlı Yayında Müdahale Etti!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
25.01.2024

İkisi de kötü, neden aralarında birini seçmek zorundayız ?? İkiside bıraksın oyunculuğu ve konservatuardan mezun olanların önü açılsın. Hande'ye de haksızlık filan yapılmadı. Kötüye kötü denir, nesi haksızlık?? O zaten Hakan Sabancı kontenjanından yürür artık, avukatlığını yapmanıza gerek yok. Kendiniz doğurmuş gibi savunmayın şu insanları, bitane Fan bela bile okumuş, noluyorsuz yaa başka derdin mi yok...

25.01.2024

bir oyuncudan performans beklentiniz varsa tiyatroya gidin.. tiyatro seyredin.. ana akım medyaya yapilan dizilerde inanın kimse sahnenin yapısına tekniğine oyuncunun performansına dikkat etmez. önemli olan yetişsin kurguya.. sahneler üzerinde çalışacak kafa patlatacak zamn yok .. böyle bir uğraş da yok zaten .. tüketilsin yeter ki..

25.01.2024

Sen bi tiyatro biletlerine bak istersen?? Sinema bileti bile olmuş 300 tl. Bu tv'de bedava veriliyor. Hee dizi yerine Güldür Güldür izleyin denilebilir...

25.01.2024

Nerde avcıyı kaybettikten sonra yas tutan eylem iki oyunculuk arasında çok fark var... Kötü oyunculuk denince hemen akla bir isim getirtip onunla mukayese etmeye gerek yok.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ