Merdiven Boşluğuna Düşme Tehlikesi Geçiren Bebeğini Son Anda Kurtaran Anne

Kolombiya'da yaşanan olayda, bir anne bebeğiyle birlikte gittiği binada felaket yaşıyordu! Annenin telefona bakmasıyla yanından uzaklaşıp giden bebek, merdiven boşluğuna düşme tehlikesi geçirdi. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
22.06.2019

Ulan duyar kasın da bir baktığınıza da adam gibi bakın. Kadın telefonla konuşurken dahi çocuğuna bakıyor zaten. İş ki o merdivenlerin korkuluk çıtalarını nerede demez kimse! Burada atıp tutanlar 9 yaşına kadar her saniye çocuğunuzu kucağınızda mı taşıyorsunuz? Kadın arkasını dönüp gitmemiş, çocuğu orada bırakmamış, arkasından bakmamış. Gözü çocuğunun üzerinde olduğu için çocuğun dizleri yere değer değmez hamle yapmış. Aklı başka yerde olsa hamle yapamaz bile. 2 saniyelik bir olay bu!

KADIN TUTARKEN BİLE HALA TELEFONU BIRAKMIYOR. Allahınızı severseniz kız arkadaşınız böyle bir anne adayı falansa telefonla çok haşır neşir olan. Basın tekmeyi. Evladınızı bunlara emanet etmeyin (Sadece kadınlar tarafından değil erkekler tarafından da geçerli bu.) Düşünsenize evladınızın ölüm sebebi bu şekilde?? Allah kimseye vermesin!!

21.06.2019

o anda dusunebildigini hic sanmiyorum

kinadiklariniz gibi olmadan olmezsiniz... ukalalik yapmayin bence

TÜM YORUMLARI OKU (14)