Meral Akşener Yaşadığı Rahatsızlık Nedeniyle Hastanede Müşahede Altına Alındı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, viral enfeksiyon nedeniyle hastanede müşahede altına alındı. Ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetiyle hastaneye giden Akşener'in genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Akşener’in programları yaşadığı rahatsızlık sebebiyle iptal edildi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in pazartesi ve salı gününe ait iki programı ileri bir tarihe ertelendi. Kararı İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu duyurdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, viral enfeksiyon geçiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Alınan bilgiye göre, ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetiyle Ankara'da bir hastaneye başvuran Akşener'e viral enfeksiyon teşhisi konuldu.

Yapılan kontrollerinde enfeksiyona bağlı olarak kan değerleri yüksek çıkan Akşener, tedbiren hastanede müşahede altına alındı. Akşener'in genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Rahatsızlığı nedeniyle yarın yapılacak Başkanlık Divanı toplantısını ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programını iptal eden Akşener'in tedavisinin bir süre daha hastanede devam edeceği öğrenildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Zorlu şu ifadeleri kullandı;

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in viral bir enfeksiyon geçirmesi sebebiyle yarın (25 Eylül Pazartesi) yapılacak Başkanlık Divanı toplantımız ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir.

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
24.09.2023

onedio kaliten iyice düştü. Başlıkları iyice clickbait atıyorsun ucuz kalitesiz siteler gibiii...🤬

24.09.2023

Görüşünü savunmuyorum ama Geçmiş olsun Meral Akşener

24.09.2023

Kovid olmuştur, viral hastalık diyorlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ