Meral Akşener: 'Suriyeliler Gidecek'

Antalya Kepez’deki mitingde yurttaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Suriyeliler gidecek be oğlum, gidecek, gidecek...' dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İYİ Parti lideri Akşener, Antalya Kepez’deki mitingde yurttaşlarla bir araya geldi.

Kendisine 'FETÖ’cü', 'PKK’lı', 'ateist' ve 'faili meçhulcü' gibi iftiralar atıldığını dile getiren Akşener, "Aynı anda hem FETÖCÜ, hem ateist ben ki hacıyım. 7 yaşından beri beş vakit namaz kılarım. Beni kafir ilan ettiler. Aynı anda kafir, PKK’lı ama Diyarbakır’a, Urfa’ya gittiğim zaman da faili meçhulcü ilan ettiler. Ulan manyaklar! Hem ateist, hem kafir, hem FETÖCÜ, hem faili meçhulcü hem PKK’lı olunur mu? Siz işte kafayı böyle yediniz" dedi.

Konuşmasına devam eden Akşener, şunları söyledi: “Sinan Ateş kardeşimin kızları Bengisu ve Banu Çiçek’in, Ayşe Ateş’in kalbini serinletmek gözyaşını silmek için o katilleri bulmak benim boynumun borcudur. Ahd olsun, şart olsun, yemin olsun ki nereye kaçmışlarsa oradan çıkarmak benim görevim olacak.” Akşener'in konuşması sırasında yurttaşlardan birine seslenerek "Suriyeliler gidecek be oğlum, gidecek..." demesi ise dikkat çekti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Video: "Alevi"

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
19.04.2023

Bu arabic sevdası bize belaların en büyüğünü getirdi 80m mahvoldu Avrupa bilimadamini muhendisini doktorunu seçti iltica multecilik kotası koydu bizde geri dönüşüme Türkiye'de suç potansiyeline artı koyanlar kaldı bir korku sardı Avrupayi dediler ki biz yunanistani Avrupa sınırı sayarız turkiyeyide geri gönderme merkezi mülteci çöplüğü yaparız biraz da Avrupa tamam sinir nedir namusdur bitti suriyesporlular Türkiye'ye gelirken savaş var Suriye'ye giderken bayram var şimdi vatandaşın dini duyguları istismar edilip ensar muhacir ilişkisi ile konuyu dinle özdeştirdiler halbuki muhacirler döndü Mekke'ye muz yiyenler Ankara'da cinayet işleyip bir gencimizi katledenler tr bizim siz dönün diyenler irzcilar daha çok şey eklenir Esat adam gibi adammış bunu anladım

19.04.2023

Suriye'de savaş bitti.Bayramda adamlar ülkelerine dönüp tatili yapıp Türkiye'ye geri geliyorlarsa ortada mültecilik durumu yoktur enayilik durumu vardır o da kim oluyor siz karar verin

ay inşallah ablam be

TÜM YORUMLARI OKU (20)