Meral Akşener, Kürsüyü Atanamayan Öğretmene Bıraktı: 'Mülakat Denen Torpillerle Elenmemizi mi Kutlayalım?'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde kürsüyü atanamayan öğretmen Ekrem Demir'e bıraktı.

Ekrem Öğretmen ise yaptığı konuşmada, “Bu özel günü canı gönülden büyük bir mutlulukla ve gururla kutlamak isterdim. 4 yıldır atanamayan, şu an bir markette çalışan, idealist bir öğretmen olarak neyi kutlayayım? Kutsal sayılan mesleğin itibarsızlaştırılmasını mı, öğretmenlerin göz göre göre ölüme terk edilmesini mi, emeklerimizin sömürülmesini mi, hayallerimizin yıkılmasını mı, bileğimizin hakkıyla kazandığımız sınavlardan mülakat denilen torpillerle elenmemizi mi, ana babalarımızdan harçlık istemekten utandığımız için ne iş olsa yapar hale gelmemizi mi, neyi?” ifadelerini kullandı.

Akşener önce Ekrem Öğretmen’in elini tutarak havaya kaldırdı, daha sonra ise elini öptü. “Yazık bu gençlere” diyen Akşener’in gözleri doldu.

Kaynak: Tele1

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
24.11.2021

Yetti artık bu hamaset, bu duygu sömüren hareketler. 20. yy.de de değiliz. 2 işte çalışıp para kazanamadım, sermayem 1 ayda eridi, girişmek istediğim iş de elimde patladı. Bırakın demagojiyi, zekanın taklidini yapamazsınız. O yüzden kimseyi aptal yerine koymayın, koymaya çalıştıkça sizin ne kadar aptal olduğunuz ortaya çıkıyor. "Stratejik Çözüm Planlarınızı" açıklayın ve biz düşünelim artık..

25.11.2021

sayın boyalı meral prim yapmanın ötesine geçmeye çalışıyorsun ama bu halkin yuzde 80i salak, beyinsiz,mal sana oy verir bu mallar kafalarinin icinde beyin olmayan secmen çok bende bilgisayarciyim ama markette, kasiyerlik, ozelde buro memurlugu, avea cagri merkezi yani isim olmayan her türlü işi yaptim bu sadece öğretmen değil her sektörün sorunu cozum torpili komple bitirmektir sadece ogretmenlere bitirmek değil ama senin götün yemez partidekiler kendi adamlarını kayirmak icin akepe sistemini devam ettirecekler sen milleti voyle oyunlarla kandirmaya devam et boyalı meral nene

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ