Meral Akşener'in Altılı Masayı Sürpriz Bir Şekilde Dağıtmasına Ünlüler Tepki Gösterdi

Herkesin gözü kulağı altılı masadan çıkacak Millet İttifakı adayındayken, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün sürpriz bir çıkış yaptı. Akşener'in bu çıkışına birçok kişi gibi ünlüler de tepki gösterdi.

Seçime sayılı günler kala herkesin gözü kulağı 6'lı Masanın Millet İttifakı için belirlediği adayın açıklamasındaydı.

Ancak İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün sürpriz bir çıkış yaparak masaya muhalif bir tavır sergiledi ve Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ı adaylığa davet etti.

Akşener'in sözlerinin başlangıcı şöyle olmuştu: 'En sonda söyleyeceklerimizi başta söyleyim; İYİ Parti bir dayatmaya mecbur bırakılmış, ölüm ile sıtma arasında tercihe zorlanmıştır. Buna boyun eğmeyecektir. Kişisel ikbal hesapları için üretilmiş siyasetin hınk deyicisi olmayacaktır.'

Detaylar için buraya bakabilirsiniz 👇

İYİ Parti Altılı Masadan Ayrıldı! Akşener: Şahsi Hırslar Türkiye'ye Tercih Edilmiştir

Meral Akşener'in beklenmeyen bu çıkışı ülkede şok etkisi yaratırken, ünlü isimler de sosyal medya üzerinden Akşener'e tepkilerini gösterdi.

O tepkilerden bazıları şöyle 👇

İYİ Parti Kurucusundan Akşener'in Açıklamasına Tepki: "Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı Hediye Edildi"
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Meral Akşener’i Cumhur İttifakı’na Davet Etti
Meral Akşener’in Çağrısı: Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Ne Yapacak?

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR
03.03.2023

sen s et bu boomerlari meral anam, biz turk gencligi arkandayiz. bu arada bu aq mun mal masasi herkesin uzlastigi biri aday olacak demedimi? simdi neden aksener dayatmalara karsi geldigi icin agliyolar?

03.03.2023

Kendi adina konus dostum

03.03.2023

Masadaki 5 şebeği toplasan şu kadındaki kadar taşşak çıkmaz

03.03.2023

Yavrum sen 10 lik Troll cik aradan parazit yapma pislik herif..

Sırf kendi istediği olmadı diye halkın umutlarına siyasi darbe vuran sırtından hançerleyen bir siyasetçi olarak anılacaksın Yazıklar olsun, Ama yok umutsuzluğa düşmek ne demiş pir Sultan Abdal "dönen dönsün ben dönmezem yolumdan" inanıyoruz BAŞARACAĞIZ KAZANACAĞIZ ve saray devrini bitireceğiz

03.03.2023

Tamam da kadin kendi istedigini degil halkin istedigini dile getirdi yalniz, KK kazanma ihtimali dusuk bir aday yani bunu cumle alem biliyor, ne vardi bu kadar koltuk sevdalisi olmasaydi da halkin sesine kulak verseydi. Ama Meral’in yaptigi da buyuk ihanet evet o yuzden ikisine de ayri ayri sinirim suan. KK bu inadindan vazgececekti en basta, ha ama vazgecmedi bu durum da Meral’in bu durumu kabullenmesi gerekiyordu, son dakika golu cok buyuk g.tluk oldu. Ikisi de ayri ayri hatali.

TÜM YORUMLARI OKU (89)