Meral Akşener’den Yeni Video: 'Patates, Soğan; Güle Güle Erdoğan’

İYİ Parti lideri Meral Akşener, sosyal medyada hesabından yayınladığı videolara bir yenisini daha ekledi. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tepki çeken sözlerinin yer aldığı videolu paylaşımda “Derin bir nefes alarak huzura kavuşacağımız günlere çok az kaldı” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’nin hazırladığı video, #DevleteSamimiyetYakışır!” notuyla resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Akşener’in de hesabından paylaşılan videoda, Erdoğan’ın yangın bölgesinde vatandaşlara çay attığı görüntüler yer aldı.

Temel gıdaya ulaşımda yaşanan krizler üzerine “Patates, soğan, domates, sivri biber. Hepsini verdik. Bizden bir şey beklemeyin” sözleriyle vatandaşa seslenen Erdoğan'a karşı Akşener'in; “Patates, soğan; güle güle Erdoğan” sözlerine yer verildi.

Meral Akşener’in paylaştığı video

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Meral Akşener'den 'Kahrolsun Zulüm; Yaşasın Adalet' Videosu

Akşener’in resmî sosyal medya hesapları üzerinden video paylaşımları gerçekleşecek

onedio.com

2023 seçimleri öncesinde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim kampanyası başladı. İYİ Parti'den yapılan açıklamada “Akşener’in, AKP iktidarıyla birlikte Türk devlet anlayışında yaratılan yozlaşmaya, tahribata ve Cumhuriyet değerlerinden uzaklaşmaya ilişkin, eleştirisini içeren kampanya toplamda 7 değer seti ve Sayın Meral Akşener’in Başbakanlık hedefi üzerine bina edildi” ifadeleri kullanıldı.

'Millete başbakan yakışır'

onedio.com

Açıklamada, şöyle denildi:

“'Adalet, Ciddiyet, Samimiyet, Merhamet, Cesaret, Millet, Liyakat ve Başbakan' vurgularıyla; İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in; Milletvekilliği, İçişleri Bakanlığı, Meclisbaşkanvekilliği ve İYİ Parti Liderliğine uzanan 28 yıllık aktif siyaset hayatının getirdiği devlet insanı anlayışına işaret edildi. 'Devlete Adalet Yakışır, Devlete Ciddiyet Yakışır, Devlete Samimiyet Yakışır, Devlete Merhamet Yakışır, Devlete Cesaret Yakışır, Devlete Millet Yakışır, Millete Başbakan Yakışır' sloganlarıyla işlenen lider iletişim kampanyasında; Sayın Meral Akşener’in ilgili değer setleriyle örülü siyasi hayatı neticesinde, Başbakanlık hedefinin gerçekleşmesiyle birlikte devletin ilgili değerlere yeniden kavuşacağı mesajı verildi.”

'Devlete adalet yakışır'

onedio.com

Kampanya kapsamında Türkiye genelinde billboardlara “Devlete Adalet Yakışır” sloganı kullanılacak. Kampanyada kullanılacak fotoğraflar arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla, Meral Akşener’in Saraçhane mitingindeki anlarından bir fotoğraf da yer aldı.Kampanyanın dijital iletişimi ise önümüzdeki günlerde Akşener’in resmî sosyal medya hesapları üzerinden video paylaşımlarıyla gerçekleşecek.

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
YORUMLAR
20.01.2023

Erdoğanın cevabı: hıı hiç de bile asıl sana güle güle aynaa aynaaa🤪 iyice çocuk laf dalaşına döndürün aferin..

20.01.2023

Tarikat Devletinde derin bir nefes alarak huzura kavuşamazsın sen anca sığır beyinlileri kandırırsın Siz AKP den daha tehlikelisiniz

20.01.2023

Su an hem batinin hem dogunun hemde rusyanin erdoganin diplomasisine ihtiyac varken kolay kolay gidemez ne yani 6 li masa gidipde putinden istediklerini alacaklarinimi saniyorlar randevu bile vermez bunlara

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ