Meral Akşener'den Lütfü Türkkan Açıklaması: 'Bizi Sahadan Çekmek İstiyorlar'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın  Bingöl'de şehit yakınına küfür etmesiyle ilgili ilk kez konuştu. “Bu olayı tasvip etmemiz mümkün değil. Bizi sahadan çekmek istiyorlar” açıklamasına yapan Akşener milletvekillerine ise ''Vatandaşla diyaloglarınızda soğukkanlılığınızı koruyun, öfkenize mağlup olmayın'' uyarısında bulundu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyareti sırasında şehit yakını Tahir Gümren'e küfreden Lütfü Türkkan, cumartesi günü grup başkanvekilliği görevinden Akşener'in talebi ile istifa etmişti.

İYİ Parti Meclis Grubu, bugün saat 14.00'te yeni grup başkanvekilini seçmek için toplandı. Oylama sonucunda Erhan Usta, İYİ Parti'nin yeni grup başkanvekili oldu.

'Bu olayı tasvip etmemiz mümkün değil'

NTV'nin haberine göre; Meral Akşener toplantıda ''Bu olayı tasvip etmemiz mümkün değil. Vatandaşla diyaloglarınızda soğukkanlılığınızı koruyun, öfkenize mağlup olmayın. Gündemi değiştirmelerine müsaade etmeyeceğiz. Bizi sahadan çekmek istiyorlar. Vatandaşın gündemini konuşmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
YORUMLAR
08.11.2021

Bizi sahadan çekmek istiyorlar demekle neyi kastediyor anlamış değilim Şehit yakınını karşı görüşteki insanlar mı gönderdi oraya? Lütfi Türkkan'a küfretmesi için para mı verildi ? Yazık çok yazık..

08.11.2021

meral akşenere hakaretten hüküm giymiş izmirde ikamet eden adamı, bingöle provakasyon için getirdiler, lütfü türkkanın basiretsizliği, salaklığı meyvesini aldılar. üç gündür bununla yatıp kalkıyoruz. adamı bir asmadıkları kaldı. yaptığı mazur görülecek birşey değil, türk ceza kanununa göre suç, dokunulmazlığı kaldırılır, alır cezasını. ama ülke gündemi şehit, kadın, hakaret sarmalına alınıp, bu kadar da saptırılmaz.

08.11.2021

meral hanım ne kadar hırsız, çapulcu, soytarı varsa yanınıza almışsınız ama şunu aklınıza koyun bu ulke ikinci bir akepe olayını kaldiramaz. guzelim ulkede bir parti iyi olmaz mi bee hepsi rezalet. parti tutmuyorum bu yuzden koru korune parti tutan aptaldir,maldir, gerizekalidir

97'de kardeşi mayına basıp hayatını kaybetmiş, bu resmi olarak da şehit diye geçmiyor zaten. Şehitliği siyasi emelleri için istismar edip kendine kalkan olarak kullanıyor. Lütfü Türkkan'ın hakaret etmesi büyük hata idi, ancak bu fitneci karşısında kontrolü kaybetmiş. Lütfü görevinden tamamen alınsaydı bu boyun etmek olurdu. Bu arada bu Tahir denileni bundan evvel de Meral Akşener çok ağır bel altı küfürler etmiş birisi, bu sebepten oraya gelip niye beni mahkemeye verdin diye provokasyon etmeye gelmiş. Bu ahlaksız sosyal medya paylaşımlarını önce bir araştırın, yandaş medyanın gazına gelmeyin. Ayrıca iyi Parti en ücra köşelere 81 il dolaşıp vatandaşın sorunlarını dinliyor, iyi Parti'ye yapılan kaçıncı provokasyon bu.?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ