Meral Akşener'den 'İmralı' İddiası: "Yargı'dan Birini Gönderdiler, Destek Talep Etmişler"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 'Kaynaklarım doğruladı' dediği, Cumhuriyet Yazarı Murat Ağırel'in 28 Mart'ta gerçekleştiğini öne sürdüğü 'İmralı görüşmesi'nin doğru olduğunu söyledi.

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Akşener iddiaya ilişkin şunları söyledi:

Demirtaş: "İktidarın Öcalan ile Görüştüğünü Doğrulattım"

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
01.05.2023

istedikleri olmayınca elbette ki yine terörist oldular, onların lehine olsa şuan terör örgütü değil "kardeşim" olurdu. İbrahim Kalın elbette ki yalanladı zaten doğrulamalarini kimse beklemezdi. HDP olmayınca HÜDA-PAR olsun dediler, şayet HÜDA-PARda onlarla ittifak halinde olmasaydı onlar da terör örgütü olurdu.

01.05.2023

Dün akşam bizim burda da vardı miting sürekli de araçlarla geziyorlar, her partide olduğu gibi onların da hakkı ama hâlâ HDP varken yeşilimsi partiye ne gerek vardı diye düşünmeden edemiyorum.

01.05.2023

Ey kurt kardeşlerim ne olur bunlara uymayın işlerine gelince dost işlerine gelmeyince herkesi PKK'lı fetocu vatanhaini ilan eden bu cenah 15mayisda yolcu olmalı

01.05.2023

MHP'de MHP'li yok. Bu 2014'ten beri yapılan seçim sonuçlarıyla da görünüyor. Parti olarak MHP'ye yönelseler bile tabanı Tayyip Erdoğan'ı destekliyor. Ayrıca AKP oy konusunda sıkıntıya düşerse MHP içindeki AKP'liler bu konuda yardımlarını esirgemez. Örneğin 7 Haziran 2015 seçimlerinde AKP %40, MHP %16 oy almıştı. 1 Kasım 2015'te MHP'nin %6'sı olduğu gibi AKP'ye geçti. Bu seçimde mucize olabilecek bir ihtimalle AKP %45 ve üzeri oy alırsa MHP meclise giremez.

01.05.2023

kimi gönderdiklerini açıkça söyle işte ne davutoğlu gibi kem küm ediyon kimden korkuyon bunlarda bi alem ya

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ