Meral Akşener’den Erdoğan’da Tepki: ‘Hiçbir 27 Saniye Bu Kadar Utanç Verici Olmamıştı’

Erdoğan’ın, Mehmet Ali Çelebi’ye rozet takarken söylediği sözlerden bu içerikte bahsetmiştik;

Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye Katıldı: Parti Rozetini Erdoğan Taktı

Akşener’den büyük tepki

Meral Akşener, Erdoğan’ın söylediği sözlere sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

27 saniyeyi ‘utanç verici’ olarak yorumlayan Akşener’in açıklamaları şu şekilde;

'Yine hedefin ortasında ve nefretin öznesinde Türk kadını var. 20 yıla sığan birçok rezalete şahit olmuştuk ancak hiçbir 27 saniye bu kadar utanç verici olmamıştı. Bu açıklama Sayın Erdoğan ve arkadaşlarının bu ülkeye verecek hiçbir şeyleri kalmadığının ibretlik ispatıdır.'

‘Kadınları sürtük organizmalar olarak gören zihniyet’

“Bu çirkin şuuraltı ve bu kirli zihniyet Türkiye'yi hak ettiği geleceğe taşıyamaz. Kadınları; tek fonksiyonu çocuk doğurmak olan sürtük organizmalar olarak görenlerin artık miatları doldu. Onlar isteseler de istemeseler de Türkiye Cumhuriyeti; 2'nci yüzyılında her alanda çalışan, üreten ve başaran kadınların omuzlarında yükselecek. Kimse merak etmesin, çok az kaldı!”

Bu haber de ilginizi çekebilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eski Doktoru Akşener'in Başdanışmanı Oldu

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR
20.10.2022

“PKK” derken Kürtleri kastetti; karşısındaki Türk kadınına, “Kürtler çok ürüyor, siz de doğurun” demek istedi. Böylece Kürtlerin çocuk yapmasını terör faaliyeti gibi sunarken, Türklerin çocuk yapmasını bir güvenlik meselesi gibi gösterdi. Tek kelimeyle korkunç… Az kaldı: Türkiye, bu Taliban zihniyetini atacak sırtından… “Ben sizin babanızım. Ben ne dersem o olur” şarkısını bitirecek. Bu halk, ona hep bir ağızdan, “Sana ne bizim dünyamızdan, düş artık yakamızdan” şarkısını söyleyecek. Erdoğan’ın yenilgisi, sadece bir siyasi partinin ya da tek adam rejiminin değil, kadını kuluçka makinesi olarak gören maçoluğun da, Kürtlerin üremesinden korkan ırkçılığın da, kimin ne giyeceğine, kaç çocuk yapacağına, sigara içip içmeyeceğine karışan devlet zihniyetinin de sonu olacak. - CanD.

20.10.2022

Çok güzel özetledin diyecek hiçbir şey yok.

20.10.2022

60 yaşın üstü bırakın cumhurbaşkanı olmayı, siyaset yapma hakkını ellerinden almak lazım. Belli bi yaştan sonra insanlar sağlıklı düşünemiyor.

20.10.2022

Bu mu Asker kökenli.Bu olsa olsa yüzkarasi olur bundan.Bu burdan hevesini alsin Kandile atansin.Cok dönek olunca ne yapacagi belli olmaz.Kani bozuktan Asker olmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (15)