Meral Akşener'den Erdoğan'a: 'Akşamları Papatya Çayı İç'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir canlı yayında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i tehdit etti. Erdoğan'a karşılık veren Meral Akşener, 'Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir canlı yayında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Meral Akşener'i hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz bir şeyi eğer yapıyoruz, yaptık dersek, bunu yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip soyadım da Erdoğan. Erdoğan’a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Yalanla dolanla iş yapma. Beni kendinle uğraştırma" dedi.

Erdoğan'ın bu sözlerine karşılık veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Erdoğan'dan Akşener'e: 'Dikkat Et Beni Kendinle Uğraştırma'

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
29.03.2023

Hayatım boyunca hiç oy vermedim, verir miyim onu da bilmiyorum ama bu kadın şu an türkiyedeki en iyi siyasetçi. Akıllı, halkı çok iyi analiz ediyor, hızlı ve doğru kararlar veriyor, iyi bir hitabete sahip iyi bir siyasetçi. Benim bile sağcı olmadığım halde arada aklım gidiyorsa ileride sağ oyları toplayamaması için hiçbir sebep yok. Erdoğanın yüzü çok eskidi artık. O prime dönemindeki erdoğan nerede bu erdoğan nerede. Şu promter olayına girdiğinden beri hitabeti de zayıfladı, halkı heyecanlandıramıyor artık. Hele hele gençleri uyutuyor resmen. Chpnin şu anda nasıl imamoğlu ve yavaş gibi güçlü varisleri varsa akpnin de yerinde olsam varis çıkartmaya başlardım. Bir aralar damat ve soylu vardı ama 2 isimde eridi bitti. Binali desen evlerden ırak. Erbakan desen az önce adnan oktarı övüyordu jskskskskskskks.

29.03.2023

Meral mommy seçim kampanyasına başladı, şimdi onlar düşünsün

29.03.2023

"gider ayak" lafı yeter.

TÜM YORUMLARI OKU (16)