Meral Akşener'den Birlik Mesajı: 'Tarih Yazacağız'

6'lı Masa'dan ayrılmıştı

Bugün yapılan toplantı sonrası ortak mutabakat metni yayımlanarak Millet İttifakı'nın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu duyuruldu. Toplantı sonrası sosyal medyada Akşener'in mutsuz olduğu yorumları yapıldı.

Sosyal medya hesabından gün içerisinde çekilen fotoğrafları paylaşan Akşener, 'Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız…' notunu düştü.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlginizi çekebilir 👇

HDP'li Mithat Sancar ve Selahattin Demirtaş'tan Kemal Kılıçdaroğlu Açıklaması
Ekrem İmamoğlu'nun 2012 Yılında Attığı Tweet Sosyal Medyada Gündem Oldu
Altılı Masa Uzlaştı: Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Adaylığına Gelen Tepkiler

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
06.03.2023

Önce halkın istediği iki adayı kullanarak halkın destegını arkasına almak istedi, baktık ters tepti kapıda kalacak bir şekilde içeri girdi. Vallahl bu siyaset ve siyasetçi kadar iğrenç birşey yok. Keşke dünyayı martılar yönetse.

06.03.2023

Mansur Yavaş garantiyken dahq bir seçim bile kazanamamış Martı’yı aday yaparlarsa oyumu gider tayyipe basarım daha iyi. Martı’ya oy moy yok!

06.03.2023

Yazacağınız tek tarih insanlara yaşattığınız hüsran olur

Duruşu olan insan kalmadı Muhalefette.Kendi çıkar pazarlıkları için bizi kullanıyorlar.Hiç birine oy vermeyip rahat vicdanla yaşamak istiyorum.

06.03.2023

Ben bu süreçte basindan beri Meral Akseneri takdir ettim milletten yana bir tavır gösterdi onun bu hamlesi sonucunda milletin istedigi "rte nin istemedigi" adaylar planlanan yönetime girmis oldu kadin akıllı hepinizden akıllı.. Ayrica kendisine çok ağır ithamlarda bulunuldu Erdoğan talimat vermiş yok beşli çete istemis .. şimdi bakıyorum kalpler çiçekler kelebekler.. neysse güneş balçıkla hakikaten sıvanmıyormuş...

TÜM YORUMLARI OKU (20)