Meral Akşener’den Aday Açıklaması: ‘Kemal Bey Kararlı, Aday Olacak Gibi Gözüküyor’

İl başkanlarıyla toplandı

Ankara’da partisinin il başkanlarıyla toplantı yapan Meral Akşener, adaylık ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

’Biz, kendisi çıkıp 'ben adayım' demeden kimseyi aday gösteremeyiz. Kemal Bey kararlı, aday olacak gibi gözüküyor’

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
12.10.2022

Mansur diyoruz Mansur Mansur... Halk Mansur diyor , iktidar Mansur'dan korkuyor hala neyin inadı bu yancı Kılışdaroğlu bey.

12.10.2022

İktidar Mansurdan mı korkuyor 😂 o yüzden mi trolleri salıp daha çok popüleritesini arttırıyor? İktidar en büyük silahlarıyla kime saldırıyorsa en korktuğu rakip odur. Gerisi için sadece avucunu ovuşturur.

12.10.2022

Sağ gösterip sol vuracağınızı umuyorum Meral abla. Valla yeter bu kadar hayal kırıklığı. Şu umutlarımız boşuna gitmesin artık.

12.10.2022

Yani sanırsın memleketin %90'ı profesör , bilim adamı vs. vs. de Kılıçdaroğlu'nun adaylığını eleştiriyor. Lan siz "ÖĞRETMEN" yazamayan adama milyonlarca oy atmış insanlarsınız, madem siyasilerden çok iyi anlıyorsunuz da yıllardır memleketi peşkeş çekenleri neden başımızda tutuyorsunuz ? Çok doğru kararlar vermiş olsaydınız 1 ekmek 5 lira, asgari ücret 5.500 lira en uygun kira 6-7 bin lira olmazdı. Şimdi içinden geçtiğiniz memleketi düzeltecek nadir adamlardan olan birini o bağnaz, siyasal islam düşüncelerinizi bir tarafa bırakarak seçseniz iyi olacak. Yoksa şimdi pişman olduğunuzdan kat kat fazla piişman olup memleketi geri dönüşü olmayan bir yola sürükleyeceksiniz. Değil Sn. Kılıçdaroğlu kremşanti aday olsa oyum kremşantiye.

12.10.2022

Ağlamak istiyorum, sonunda mantıklı bir yorum yapan gördüm.

TÜM YORUMLARI OKU (53)