Meral Akşener, 6 Mart'taki Toplantıya Katılmayacak

İYİ Parti Genel Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Meral Akşener'in 6 Mart’taki toplantıya katılmayacağını açıkladı. Akşener, gerçekleştirilen toplantıların ardından parti genel merkezi ek binasından ayrıldı.

İYİ Parti Genel Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in, CHP, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti'nin 6 Mart Pazartesi günü gerçekleştireceği toplantıya katılmayacağını açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanvekili Erhan Usta da toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Bu haliyle Beşli Masa ya da Altılı Masa öyle anlaşılıyor ki Sayın Kılıçdaroğlu'nu aday yapmak için kurulmuş bir masa haline gelmiştir. Söylediğimiz şey çok net ve açık; mutabakatla karar alma konusunda son toplantıda yaptıkları hatayı düzeltecek bir irade beyanı ortaya koyarlarsa her zaman için masa devam eder, bizim için kapı açıktır. Ama ilkelerden vazgeçmek istemiyoruz, kararlar mutabakatla alınacak. Bugüne kadar da öyle yaptık" dedi.

Erdoğan'dan Akşener ve Altılı Masaya Dair İlk Açıklama: 'Bunun Böyle Olacağını Aylar Öncesinde Söylemiştik'
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Akşener'le Görüşecek

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
04.03.2023

Meral mommy dedik başımızın üstüne koyduk hatun ağzımıza sıçtı bıraktı

Hiç sorma ya her ne kadar ideolojik olarak farklı olsakta hdp'li olsamda bende seviyordum senin dediğin gibi resmen ağzımıza sıçtı

Bir insanın siyasi intaharına tanık olduk ama geleceğimizi sizle ve sizsiz kurtaracağız kimse kendini vazgeçilmez sanmasın

Pasif Kullanıcı
04.03.2023

Evet aynen. Kendi kaybetti! Yine de kazanacağız..Herşey çok güzel olacak inanıyorum ❤️

04.03.2023

yeminle liseli ergenler gibi bu mommy...

TÜM YORUMLARI OKU (26)