Merakla Bekleyenlere Müjde! Yeni Need For Speed 2021 Ne Zaman Çıkıyor ve Muhtemel Sistem Gereksinimleri Neler?

Need For Speed serisinin 2021 yılında çıkacak olan yeni oyununa dair muhtemel sistem gereksinimleri, grafikleri ve çıkış tarihi gibi tüm bilgileri sizler için bir araya getirdik. Yeni Need For Speed oyununa dair detaylar.

NFS serisinin Ghost Games stüdyosundan alınması ve Criterion Games stüdyosuna tekrar devredilmesinin nedeni neydi önce onlardan bahsedelim.

Need For Speed serisi, 2015 yılında EA Games tarafından Ghost Games oyun stüdyosuna devredilmiş ve bu değişim ile Ghost Games’in seriye getirdiği anlık çevrimiçi yarış mantığı ve yeni nesil grafikleri ile oyuncuları cezbetmeyi başarmıştı.

Ancak Ghost Games stüdyosu küçülmeye karar verdi.

Bu yüzden EA Games oyunu tekrar Criterion Games stüdyosuna vermesi de Ghost Games'e büyük bir şok etkisi yarattı. Criterion Games daha önce Most Wanted'ı yenilemiş ve beklentileri karşılayamamıştı. Şimdi neler olacağı merak konusu oldu.

Aslında oyuncuların bir Need For Speed oyunundan beklediği şeyler ise güzel bir hikaye, göz alıcı grafikler, detaylı araç modifiyesi ve gerçekçilik.

Bu sebeple Criterion Games’in, Need For Speed oyununu geliştirmesine oyuncular ön yargı ile yaklaşıyor.

2021'de çıkacak oyun ile ilgili neler olacağı merakla beklenirken Criterion Games'ten ilk görüntüler oyunculara sunuldu.

Sunulan görüntülere göre oyunun grafikleri gerçekten yeni nesile yakışır şekilde olacak. Gerek yansımalar, gerek ışıklandırma gerekse detay konusunda oldukça gelişmiş bir grafik motoru kullanan Criterion Games, grafik konusunda iddialı olacak gibi görünüyor.

Criterion Games yeni NFS'nin zaman zaman kısa videolar ile merakla bekleyen oyunculara sunulacağını da belirtti. Oyunun hala geliştirme aşamasında olduğunu da söyleyebiliriz..

Peki oyun ne zaman çıkıyor, adı ne olacak ve sistem gereksinimleri neler?

Need For Speed’in hayranları tarafından düzenlenen wiki sayfasındaki iddialara göre; 2021 yılında çıkacak olan serinin yeni oyununun adı Need For Speed: Paradise olabilir.

Bildiğiniz gibi yeni oyunların geneli sonbahar aylarında piyasaya sürüldü. Bu yüzden NFS oyununun Eylül-Ekim 2021 tarihinde piyasaya sürüleceği öngörülüyor.

Need For Speed 2021 muhtemel sistem gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: 64 bit Windows 8.1 veya 10

  • İşlemci: Intel Core i7-4790, AMD Ryzen 3 1300X

  • RAM: 12 GB RAM

  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1080, AMD RX 580

  • Depolama: +70 GB boş alan

En Yüksek Gişe Hasılatı Yapan 25 Oyun Uyarlaması Film
Tercih Ettiğin Bilgisayar Oyunlarına Göre Seni Sana Anlatıyoruz!
Bu Popüler Oyunlardan Kaç Tanesini Oynadın?
Düşük Donanımlara Sahip Bir Bilgisayarınız Olsa da Oynayabileceğiniz 12 Kaliteli Oyun

Popüler İçerikler

Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
Canına Tak Etti: Gösterisinde Yaptığı Esprilerin Yayılmasına Sinirlenen Cem Yılmaz Tepki Gösterdi!
Kavak Yelleri Senaristinin Diziyi Neden Bıraktığı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
05.08.2020

Most wanted sonrası kısaca çöp. Yani grafikler o kadar öncelikli değil. Aksi halde MW 2'de ki çöp kontroller, akıl almaz buglar. Undercove riçin işlevsiz kalan autosculpt. Run ise fikir güzeldi ama cilalı grafikleri eğlenceden önce tutması iyi fikir değildi. Payback şahsen bu kadar çöpten sonra ilaç gibi geldi. Heat ise yine o çöp döneme geri dönüş sinyaliydi benim için.NFS hiç bir zaman bir GT olamadı, olamayacak ve olmamalı. NFS arcade yarış hissiyatını eğlenceyle birlikte vermesiyle öne çıktı. NFS'yi oynayanlar bilir FZR2000 ile uçmayı ya da mclaren ile hız yapmayı. Moby Dick ile Autobahn yollarının labiretinde hız yapmayı. Ya da son güzellik olarak BMW M GTR ile delice şehri turlamayı... MW sonrası hiçbir yapımı bana eğlence hissiyatını yaşatmadı.

05.08.2020

HAHA GTX1080 mi şakamı bu 2021 ya 2023 değil inşallah minimum değildir bunlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ