Merakla Beklenen Animasyon Filmi 'Frozen 2'den Fragman Geldi!

7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan Frozen filminin ikincisi geliyor! Türkiye'de Karlar Ülkesi olarak çevrilen ve vizyona giren filmin ikincisi Frozen 2, 21 Kasım 2019'da vizyona girecek.

Karlar Kraliçesi'nin yönettiği krallığı sonsuza kadar kış mevsimine mahkum ettiği Frozen filminde iyi kalpli Anna'nın Karlar Kraliçesi'ni bulup laneti yok etmek için koyulduğu macerayı izlemiştik.

Şimdi ise Frozen 2 ile iyi kalpli sevilen kahramanımız Anna ile yeniden buluşuyoruz.

Frozen, Akademi Ödülleri'nde rakipleriyle yarışarak En İyi Animasyon Filmi ve En İyi Film Müziği kategorilerinde Oscar heykelciğinin sahibi olmuştu.

Frozen 2'nin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Oyunbozan Ralph, Zootropolis: Hayvanlar Şehri, Zamanda Kıvrılma filmlerinde karşımıza çıkan Jennifer Lee ve Tarzan ile Neşeli Dalgalar filmlerinden tanıdığımız Chris Buck üstlenirken, filmin senaryosunu Gizli Sayılar ve Christopher Robin'in senaryosuna imza atmasıyla tanıdığımız Allison Schroederkaleme aldı. Frozen 2'nin yapımcılığını ise Peter Del Vecho üstleniyor.

İşte yayınlanan o fragman:

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
14.02.2019

bu habere kızım çok sevinecek ama tabii ki film vizyona girince söyleyeceğim çünkü hergün "baba daha sinemaya gelmedi mi? off neden gelmedi? "sorularını duymak istemiyorum. :)

film ne zaman vizyona giriyor? geçtim kızını! ben soruyorum :D. kabusunum. her gün bulucam seni :D:D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ