Merakınızı Gideriyoruz! Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın Boşanma Protokolünde Bulunan Maddeler

Yılın boşanması ile ilgili detaylar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Herkesin merak ettiği Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanma protokolünde neler var? Buyurun birlikte bakalım...

2017 yılında çenemizin en çok yorulduğu düğün Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın St. Tropez'deki düğünüydü hatırlarsanız. Ne detaylar ne detaylar...

Ancak olmadı, yürümedi... Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı geçtiğimiz gün tek celsede herkesi şok ederek boşandılar.

Tamamen Bitti! Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı Açtıkları Dava Sonucunda Tek Celsede Boşandı!

Boşanma davasından sonra herkes tarafından en çok merak edilen şey de, Ilıcalı ve Subaşı arasında gerçekleşen boşanma protokolü oldu. Merak etmeyin, şimdi ondan da haberiniz olacak!

Taraflar birbirleri ve aileleri hakkında olumsuz yönde kesinlikle açıklamada bulunmayacak.

Subaşı'na 10 milyon TL değerinde bir ev alınacak. Bu ev çiftin çocukları Melisa'nın üzerine yapılacak. Ilıcalı ve Subaşı alınacak evle ilgili intifa hakkına sahip olacak.

Subaşı şu an oturduğu evden çıkarak yeni alınacak eve geçecek.

Çiftin 5 yaşındaki kızı Melisa'nın velayeti annede olacak.

Subaşı'na 115 bin TL yoksulluk, Melisa'ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olarak her ay 125 bin TL ödenecek.

29 yaşındaki Subaşı evlenirse, 115 bin TL nafakası kesilecek.

Yapılan protokolün dışında taraflar birbirlerinden maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmayacak. Kızları Melisa'nın tüm eğitim giderleri baba Ilıcalı tarafından karşılanacak.

Taraflar yapılan protokolde taahhüt ettikleri maddelerin aksini yapamayacak. Ayrıca imzalanan bu protokol mahkeme kararı kesinleştikten sonra yürürlüğe girecek.

Protokolün basına sızan kısımları işte böyle. Bakalım bundan sonra neler olacak? Biz de bekleyip göreceğiz...

Bu içerik de ilginizi çekebilir

Çok Nafaka Annecim: Şeyma Subaşı 125 Bin Liralık Bütçesiyle Hangi Kıyafetleri ve Aksesuarları Alabilir?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
28.11.2018

Kendisinde herhangi bir sakatlık durumu ve ya çalışmasına engel bir durum bulundurmadığı halde boşandığı kocasından nafaka alan her kadın bu ülkede ki herhangi bir erkek fark etmeksizin her birinden daha alçak bir seviyededir yani erkekler çalışacak hali vakti olduğu halde nafaka alan kadınlardan daha yüksektir eşitlik yoktur. Bu durumun bir benzeri geçenlerde internet ortamına düşmüş olan 6 aylık eşinden ( UZMAN ER. ) boşanan bir kadındı evde yatarak aldığı bilmem kaç TL nafaka parası az geldiğinden ve kocası canını tehlikeye atarak yüksek bir maaş aldığından nafaka artışı için mahkemeye başvuracağını hep birlikte görmüştük. Bu iğrençlik aynı iğrençliktir. Erkekler sizin para bankanız değil birazcık haysiyetiniz varsa kendiniz çalışır ve kazanırsınız. Fiziksel olarak gücünüz yetmeyebilir ama #ErkeğePsikolojikŞiddeteHayır.

28.11.2018

lafa gelince kadın erkek eşit,kadın da çalışır hebele hübele.icraata gelince nafaka yemek için çalışmazlar.dini imanı para olmuş bu karıların.

Pasif Kullanıcı
28.11.2018

Subaşı'na 115 bin TL yoksulluk...???!!! biz garibanın piçimiyiz amk 1603 tl parayla geçinmeye çalışıyoruz da utanmaları da yok bu hükmü verirken...

28.11.2018

herkesin kendine göre oda şeymanın açlık sınırı sakhjnds :D

28.11.2018

Az önce yoksul dahi olmadığımı öğrendim

TÜM YORUMLARI OKU (34)