Menzil Tarikatı'na yakınlığı ile bilinen eski TRT programcısı Serdar Tuncer, 'Bizim adam olmak için onlara bir şeyler vermeye ihtiyacımız var' sözleriyle tarikat için para topladı.
Devlet televizyonu TRT'da bir dönem programlar yapan Serdar Tuncer, Menzil Tarikatı'na oldukça yakın bir isim.
Serdar Tuncer, geçtiğimiz ay Menzil Tarikatı'nın yeni şeyhi Muhammed Saki’nin yanıdan cami temel atma töreninde de yer almıştı ⬇️
Serdar Tuncer'in bu kez Menzil Tarikatı için para topladığı görüntüler tartışma konusu oldu. Tuncer'in söz konusu anlarda "Menzil'de cami inşaatı yapılıyor, size gelipte cami inşaatı için para istemezler, istemeye de ihtiyaçları yok, onların da iş yapmak için bizim vereceklerimize de ihtiyaçları yok bizim adam olmak için onlara bir şeyler vermeye ihtiyacımız var" dediği görülüyor.
fetodan sonra bu menzilciler başımıza bela olacak hoş olduda
Allah seni özgür yaratmışken başkasına köle olmak!? Menzil'in sızmadığı bı kurum kaldı mı bu arada?
M. Kemal'e "Laiklik nedir?" diye sormuşlar, "Adam olmaktır" demiş. Bak sen şu kaderin işine!