Menzil Tarikatı Lideri Abdülbaki Elhüseyni'nin Cenazesine Gelen Binlerce İnsanın Oluşturduğu Araç Kalabalığı

Menzil tarikatının lideri Abdülbaki Elhüseyni dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tarikat müritlerinin ‘Gavs’ dediği Abdulbaki Elhüseyni son zamanlarda sık sık gündeme geliyordu.

Dün hayatını kaybeden Abdülbaki Elhüseyni'nin cenazesi için ise Adıyaman Kahta’ya bağlı Menzil Köyü’ne binlerce insan akın etti.

O insanların oluşturduğu araç yoğunluğu ise sosyal medyada gündem oldu: 👇

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
13.07.2023

Bu saatten sonra bunları kim tutabilir, depremde tüm bölge bunların eline bırakılmıştı. Namussuz 'silahtaroğlu' yüzünden seçim kaybedilince, artık devlet bu gibi tarikatların ve cemaatlerin eline geçecek. Bir kırk yıl da bunlarla vakit kaybedilir olur biter, acıdığım tek şey suçu günahı olmayan biz gibi yurtseverlerin - vatanseverlerin ömrünün bunlar yüzünden dandik bir şekilde geçmesi ve bizler ekonomik açıdan çok büyük zorluklar çekerken bunlar gibilerin inanılmaz rahatlık içinde yaşaması. Toprağı az olsun, ruhu huzur içinde olmasın ...

13.07.2023

Bunlar dediğin deprem bölgesinde aç doyurdu tuvalet açtı can çıkardı…senin gibi baba parası yiyen asalak ergenden bozma vasıfsız itler gibi oturduğu yerden yazmadı

13.07.2023

dinde tarikat, şeyh vs gibi şeyler var mı ? bu kadar insan neden "hoca efendi" arayışında .

13.07.2023

Dinde tarikat yada hoca peşinden koşmak yoktur. fakat bir ilim ustasıdan icra yoluyla öğrenilir. mevzu din olunca rehberin Kur_an ve Peygamberdir. lakin ilmi seviyede hüküm verebilmek için hadis, siyer, tefsir, tasavvuf gibi konularda yorum yapmaktan kaçınmak gerekir. insanların tarikat yada hoca efendi aramasında ki temel unsur çocukluk çağlarında dinin doğru kaynaklardan doğru bir şekilde bireylere aktarılmamış, öğretilmemiş olmasından kaynaklıdır. Kur_an ve Peygamber Ahlakı üzerine yetişmemiş din konusunda cahil kalmış bir toplum Özde değil Sözde müslüman olarak kaldığı için bu eksikliğini gerek hak yolda olan gerek batıl olan tarikat şeyh yada ticarethane sahtekar arasında yıpranmakta bu durumda genç ve sorgulayan beyinlerde ikilem yaratmaktadır.

13.07.2023

ateşler içinde yatsın

TÜM YORUMLARI OKU (44)