Menzil Şeyhinin 50 Liralık Market Alışverişi: '50 Liralık Bir Şey Ver' Dedi, Marketi Veresim Geldi'

Menzil Tarikatı şeyhi Muhammed Saki Elhüseyni'nin bir markette alışveriş yaptığı anlar ortaya çıktı. Çevresindeki kalabalıkla marketin içerisinde gezen Muhammed Saki 'Bize 50 liralık bir şeyler ver.' dedi. Kasiyerin bisküvi teklifini geri çeviren Saki, içeriden bir ürün aldıktan sonra parayı vererek marketten ayrıldı. O anlar '50 liralık bir şey ver' dedi ya, marketi veresim geldi.' başlığıyla paylaşıldı.

Medyada sıklıkla lüks yaşantıları ve çakarlı araç konvoylarıyla gündeme gelen Menzil Tarikatı'nın şeyhlerinden biri olan Muhammed Saki Elhüseyni'nin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Çevresindeki müritlerle birlikte bir markete giren Muhammed Saki Elhüseyni, kasiyere 'Bize 50 liralık bir şeyler ver.' dedi. kasiyerin '2 tane bisküvi vereyim Sultanım.' lafı üzerine '50 liralık bir şey ver.' diyerek markette gezindi. Eline aldığı bir ürünle kasaya yeniden gelen Muhammed Saki, parayı kasiyere vererek marketten çıktı. Görüntüler sosyal medyada '50 liralık bir şey ver.' dedi ya, marketi veresim geldi.' notuyla paylaşıldı. İşte o anlar; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

Kira Ödemeyen Kiracı 21 Ayın Ardından Tahliye Edildi: Ev Sahibinin Karşılaştığı Manzara Şaşkınlık Yarattı
Tespit Gibi Tespit! Bir Babanın Kızının Makyajı İçin Yaptığı Yorum Gündem Oldu
Düğün Girişini Dansözle Yaptılar: Çiftin Rahat Tavırları Sosyal Medyada Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
18.08.2024

en güzel tüccarlık din tüccarlığıdır.

18.08.2024

Kitaplı dinlerinize inanmayan biri olarak söylüyorum ki eğer olursa yanacağım, umarım İslam'ın Allah'ı vardır da sizden daha az yanarım. Şirkten öleceksiniz aga ya lan benim kadar da mı bilmiyorsunuz la inandığınızı söylediğiniz dinin kitabını/kelamını?

18.08.2024

Allah C.C araci vasita bulun diyor kurani kerimde. fakat firkayi naciye diye bir gercek var. onu Allah C.C buldurursa ne mutlu. yani bu ihtimal epey az nasip isi.

18.08.2024

Elli lirayı para zannediyor galiba... 😡😡😡

19.08.2024

Elli lira ondan daha daha degerli 😁

TÜM YORUMLARI OKU (107)