Menzil Şeyhi Çakarlı Araçlarla Uğurlandı

Menzil cemaati, İstanbul'a gitmek için Menzil köyünden ayrılan liderleri Abdulbaki Erol'u, içinde milyonlarca liralık araçların yer aldığı konvoyla uğurladı. Araçların bazılarında tepe lambası ve çakarların yer alması dikkat çekti.

Devlete içinde kadrolaştığı iddia edilen Menzil cemaatinin Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki Menzil köyünün çarpıcı görüntüleri ortaya çıktı. 

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, Menzil cemaatinin lideri olan ve cemaat mensuplarının “Gavs” olarak nitelendirdiği Abdulbaki Erol, kısa süre önce Menzil köyünden İstanbul’a döndü. Menzil köyünden ayrılan Erol’u cemaat mensupları yollara dökülerek uğurladı. 

Ayrıca Erol’un konvoyunda milyonlarca liralık araçların yer aldığı ve bazı araçlarda tepe lambası ile çakarların yer aldığı görüldü.

İşte o görüntüler 📹

İcazet töreniyle gündem olmuştu

Geçen haftalarda da Menzil yine gövde gösteri yapmıştı. Kısa süre önce Menzil Cemaati’nin Adıyaman'daki köyünde icazet töreni yapıldı. Menzil’de bulunan Abdulhakim Elhüseyni Medresesi’ndeki molla icazet töreninde adeta gövde gösterisi yapıldı. Törene, tarikatın şeyhi de katıldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
YORUMLAR
30.05.2023

2. Feto vakası yaşanması yakındır, nasıl olsa kandırıldık diyip sıyrılıyorlar..

Problem ?

30.05.2023

Şunların peşine takılanlarda fındık kabuğunu dolduracak akıl yok..... Şu kerametlerinizi ekonomiyi düzeltmek yada dış güçlerin oyunuzu bozmak için kullansanıza demek akıllarının ucundan geçmiyor.

30.05.2023

devri devranını siiiiiiiiiiii. cehaletinin cehennemi, izzeti ikramdaki cennetini siiiiiiii

TÜM YORUMLARI OKU (33)