Memleketten Manzaralar: Damadın 'Hayır Demek Ne Mümkün' Cevabı Nikahı İptal Ettirdi

Manisa'da nikah memurunun 'eş olarak kabul ediyor musunuz?' sorusuna, damadın verdiği 'hayır demek ne mümkün' cevabı nikahı iptal ettirdi. 

Geçtiğimiz yıllarda da Muğla'da damadın 'hayır' cevabı nikah memurunu sinirlendirmiş ve nikah iptal edilmişti.

Nikah Töreni Sırasında Yaptığı Şaka İçinde Patlayan Zevzek Damat

Yeni haber ise Manisa'dan geldi. Turgutlu Belediyesi Nikah Salonu'nda Hatice Koşman ve Turgut Dinçeri nikah masasına oturdu.

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki evlilik töreninde damat, nikah memurunun sorusuna "Hayır demek ne mümkün" cevabını verince çift dünya evine giremedi.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre nikah memuru Ali Akça'nın 'Hatice Koşman'ı eş olarak kabul ediyor musunuz' sorusuna, damat Dinçeri, 'Hayır demek ne mümkün' cevabını verince nikah memuru Ali Akça nikahı iptal etti.

Gelin, damat ve misafirlerin ikna etmeye çalıştığı memur, nikahı kıymaya ikna olmayınca gerginlik yaşandı.

Güvenlik görevlilerinin çağrısı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de memur Akça'yı ikna edemeyince nikah işlemleri iptal edildi.

Yaşanan tuhaf hadise sosyal medyada da konuşuluyor 👇

Popüler İçerikler

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
22.04.2018

He amq he iyi yapmış ... nereye iyi yapmış adam ''hayır demek ne mümkün'' derken belki eşine bir şıklık küçük bir gülüş katmak istedi işin içine? Gelen her damat aynı şeyi yapmıyor ya -Tamam evladım ''evet''i duymam gerekiyor derdi.Ardından güzel bir evet gelirdi ve devam ederdi prosedür buysa. Yok bizim milletimiz çok meraklı sistemlere düzenlere körü körüne boyun eğmeye ...Hiç sevgi,neşe,espri bunlar yok olmuş.

22.04.2018

Aynen abi parmaklarına sağlık.

22.04.2018

İyi yapmış. Soytarılığın gereği yok.

Hukukta sözleşmelerin kuruldu sayıldığı belli anlar vardır. Evlilik sözleşmesi imzanın atıldığı değil sesli olarak "evet" dendiği an kurulur. Olay romantiklikten ibaret değildir yani sizin dünyanızda olduğu gibi,nikah ciddi bir akittir, memur süs diye gelmiyor. Ayrıca "hayır demek mümkün mü" kalıbından zorla getirildiği anlamı da çıkabilir. Memura da helal olsun polis akrabaya rağmen dönmemiş kararından. Şebeklere ders olsun.

22.04.2018

İlla evet cevabını duymak gerekiyorsa ve adamın kendince şaka yapma niyetini de anladıysan bir daha tekrarlarsın soruyu. Nedir bu ego. Sıçtığım. Sanırsın dünyanın en önemli işini yapıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (35)