Memleket Partisi Adayının Aracı Kurşunladı: Av Tüfeği ile Saldırı

Mersin’in Tarsus ilçesinde Memleket Partisi’nin adayı Ozan Bozdoğan’ın kullandığı araç kurşunlandı. Olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın oğlu, Memleket Partisi adayı Ozan Bozdoğan’ın kullandığı makam aracına silahlı saldırı düzenlendi.

Seçim çalışmaları kapsamında bir köye giden Bozdoğan’ın aracına av tüfeğiyle yapılan saldırı da araç kaportasında delikler açıldı. Olayda kimse yaralanmadı.

Olay yerinden görüntüler 👇

Popüler İçerikler

Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
YORUMLAR
27.03.2024

reklamın en güzeli

27.03.2024

Elbette çok kötü bir olay ama parti ismi memleket olunca bu olayda ideolojik bir şey olduğu gelmiyor insanın aklına sanki daha çok alacak verecek mevzusu gibi bir şey...

Amaç toplumda infial oluşturmak. Daha önce Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'a Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın özel kalemine karşı gerçekleştirilen saldırılarla aynı amaç söz konusu. Toplumu karıştırmak ve birtakım iç veya dış müdahalelere karşı hem insanlarımızı hem de ülkemizi hazır hale getirmek. Bunların hepsinin arkasında da gladyo olduğu kanısındayım. Zafer Partisi'nin pankartlarının sökülmesi gibi münferit olaylar da hep bu yapının işlerinden. En son 2015-2016 gibi bu tarz saldırılar olduğunda 15 Temmuz yaşanmıştı. Burada görev siyasilerimize düşüyor. Bunların hamlelerini boşa çıkarmak boyunlarının borçlarıdır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ