Memen Yok Yorumlarını Tiye Alan Berfu Yenenler'e Ünlü Oyuncudan Kahkahalara Boğan Destek Mesajı Geldi

Geçtiğimiz yıllarda Eser Yenenler'le nikah masasına oturan güzel isim Berfu Yenenler sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. En son takipçilerinden gelen 'Memen yok' yorumlarına verdiği cevapla çok konuşulan Berfu Yenenler'e Gülcan Arslan'dan destek geldi. İşte Gülcan Arslan ve Berfu Yenenler arasında geçen o diyalog... 👇

Eser Yenenler'in eşi tescilli güzel Berfu Yenenler, biliyorsunuz ki sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.

2015 Miss Turkey yarışmasında 4. güzel seçilerek adını duyuran sevilen isim, hem Youtube videoları hem de Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Yenenler, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğrafına "Memen yok" yorumunda bulunan takipçilerine esprili bir dille verdiği cevapla çok konuşulmuştu.

Detayları burada anlatmıştık;

Eser Yenenler'in Eşi Berfu Yenenler, "Memen Yok" Yorumlarını Tiye Aldığı Muhteşem Cevabıyla Hepimizi Güldürdü!

Son olarak 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda 'Despina' karakterine hayat veren güzel oyuncu Gülcan Arslan'da Yenenler'in gönderisine yaptığı yorumla herkesi güldürdü.

"Ahahahhaahah benim meme yerim bile yokmuş öyle dediler" yorumunu yaparak dalga geçen Arslan'a, Berfu Yenenler ise Benim de yeri ve içi boş yeter be memesizlik canıma takshsbnd..." diye yanıt verdi.

İki güzel ismin gelen yorumları tiye alması takipçilerini güldürdü. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
30.09.2022

Allah aşkına memesiyle sorunu olan meme yaptırır erkeklerde memeli kadın istiyorsa memeli kadin bulsun kendine milletin memesinden sizene milletin derdine bak ya meme🤬🤬

30.09.2022

Kadın olmayı meme boyutuyla derecelendiren insan,evrimini tamamlamamıştır net ! Memenin tek bir işlevi vardır emzirmek.Bunun dışında sizin gibi zübüklerin hayalinde canlandırdığı boyutlarda olmak zorunda değil kimsede..

30.09.2022

Kim gülüyor bunlara kahkahalarla şaka mısınız siz? Dandik dandik insanların ünlü oldular diye ilkokul seviyesinde ki laflarına mı gülüyorsunuz... Onedio editörlerine bir sormak lazım neye niçin bu kadar kahkahalarla gülüyorlarmış...

TÜM YORUMLARI OKU (11)