Memem Sarkıksa Ne Olmuş? İdeal Kadın Bedenlerine İnat Kendilerinden Nefret Etmek Yerine Gülümseyi Başaran 15 Kadın

Kadınların bedenleri hakkında çok yazılıp çizildi. Memesi şöyle olmalı, kilosu şöyle olursa ideal olur gibi yönlendirmelerle kadınlar var oldukları bedenlerden nefret eder oldu. Bizler de aslında bedeninizden nefret etmemeniz gerektiğini ve o bedende rahatsanız, o bedende gülümsemeniz gerektiğini söylemeye geldik. Ve bunun kanıtı da 15 kadın fotoğrafı ekledik. 

Keyifli okumalar!

Popüler İçerikler

Büyük İddia: Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı, Sevgilisinin Eski Sevgililerini Gözaltına Aldırdı
Arda Güler'in Buz Pistindeki Performansı Yine İspanyolları Büyüledi
Pendik'te Yürek Yakan Olay: Down Sendromlu Genç Kız, 40 Günlük Bebeği 6. Kattan Attı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.01.2019

Resimlerin bir çoğunda obez kadınları koymuşlar obez olmak normal bir şey değil bunu normalleştirmeye çalışmak ağır vurdumduymazlıktır aşırı kilolu olmak hiç bir zaman övünülecek bir şey değildir . Ve bu doğuştan gelen bir şey değil nefsini kontrol edemeyen aşrı yiyen insanlarda görülür kısacası İĞRENÇSİNİZ

18.01.2019

Herkes neden kırbaçlıycakmış gibi giyinmiş öbür türlü bedeni saygı görmüyor mu? Ayrıca soyunmak cesur olmak değildir. Bir kolunu kaybetmiştir yara izi vardır cildinde lekeler vs vardır bunu olumlamak tamam da yiyip yiyip damacana gibi gezerken ekstradan da şeker kolesterol vs gezerken çok harikayım dur soyunup olumlu bakayım demek aptallık. İnsanları da yanlış yönlendiriyorsunuz.

18.01.2019

bel alti daha cok prim yapiyor ya ondandir

18.01.2019

neden?bu resimleri paylaşmalarının amacını anlamıyorum.anlamayacağım.ben 200 kiloyum ama mutluyum.hemen instagramda paylaşayım.memem sarkık ama mutluyum hemen instagramda paylaşayım.ya sen kendi hayatını mutlu mutlu yaşa.amacın ne?amk herkes birilerine ilham olma derdine düşmüş.ilham olmak istiyorsan 200 kilodan 50 kiloya düştüğün fotoğraflarını paylaş.diğer fiziksel engeli veya hastalık sonucu deformasyona uğramış olanlara birşey diyemem.engelli olmak kendini hapsetmeni gerektirmez mesajı olabilir.saygı duyarım.en alt resimdeki sakallı.sen neye ilham oluyorsun amk.

18.01.2019

Belirtmekte fayda var, o sakallı olan bir kadın

TÜM YORUMLARI OKU (41)