Meme Kanserini Yenmişti: Yeniden Ameliyata Alınan Deniz Uğur İyi Haberi Eşi ve Oğlu Poyraz'la Birlikte Duyurdu

Eski eşi Reha Muhtar'ın geçirdiği kaza sonucu oğlu Poyraz'a ulaşamaması yüzüden Nilüfer ve kızıyla polemiğe giren Deniz Uğur geçtiğimiz günlerde 1.5 sene önce yendiği meme kanserinin ardından acil bir ameliyata alınacağını duyurmuştu. Deniz Uğur iyi haberi oğlu Poyraz ve eşiyle birlikte duyurdu.

Ünlü oyuncu Deniz Uğur ve eski televizyoncu Reha Muhtar, magazin manşetlerine önce aile içinde yaşadıkları sorunlarla ardından da boşanma kararılarıyla düşmüş, velayet davasındaki gelişmeler yakından takip edilmişti.

Ardından Reha Muhtar ve Nilüfer de üvey kızları Ayşe Nazlı Yumlu ile kurdukları aileyle ilgi odağı olmuştu. Geçtiğimiz aylarda Reha Muhtar'ın evinde geçirdiği kaza sonucu Deniz Uğur oğlu Poyraz'a ulaşamamış ve Nilüfer ve üvey kızının da karıştığı olay hatırlarsanız uzun bir süre gündemde kalmıştı.

Yaşananlarla ilgili tüm detaylar için sizi şöyle alalım👇

Nilüfer ve Kızının, Oğlunu Kaçırdığını İddia Eden Reha Muhtar'ın Eski Eşi Deniz Uğur Konuya Son Noktayı Koydu!

Gündeme yaşadığı polemlikle gelen, son olarak da Nilüfer'le arasında geçenleri tatlıya bağlayan Deniz Uğur geçtiğimiz senelerde atlattığı meme kanseriyle yeniden gündeme geldi.

Detaylardan burada bahsettik👇

Reha Muhtar ve Nilüfer'le Yaşadığı Polemikle Gündeme Gelen Deniz Uğur'dan Üzen Haber: Acil Ameliyata Alınacak

Apar topar ameliyata alınan Deniz Uğur, güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla duyurdu. "Masum görünmüyor" şeklinde tanımladığı kisti sevenlerine duyuran Uğur, müjdeyi verdi!

'Beni iyi görsünler diye her ameliyattan sonra makyaj yaparım, arkadaşlarım bilir. Detaylı patoloji raporu birkaç gün içinde çıkacak ama müjde; İyi huylu görünüyor.'

Çocuklarıyla pozlarını paylaşan Uğur, "Canım eşimin hassas bakımı ve güzellerimin öpücükleriyle, sesleri, sözleriyle ağrım, sızım kalmadı. Can dostlarım da fiziken ve kalben yanımdaydı, sağolsunlar bana çoook büyük moral verdiler. Kendimi gayet iyi hissediyorum ve bütün bunların dualarınız sayesinde olduğunu biliyorum. Rabbim hepinizden razı olsun🤍" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir:

Gözlerini Hapishanede Açan Gossip Girl'ün Blair'i Leighton Meester'ın İlginç Hayat Hikayesini Masaya Yatıralım
Yılın Buluşması: Murat Boz, La Casa De Papel'in Berlin'i Pedro Alonso ile Büyük Bir Proje İçin Bir Araya Geldi
Yine Ucundan Görebildik: Torunu Alara'nın Yüzünü Mütemadiyen Emojiyle Kapatan Arzu Sabancı'dan Yeni Pozlar!

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
YORUMLAR
02.10.2024

kadının meme kanserinde ameliyatında neden reha muhtar ilişkisi ve nilğfer yer alıyor. amk biri haber oluyor milletin doğumuna kadar gidiyorsunuz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ