Melissa Vargas'ın Canlı Yayında Takım Arkadaşlarına Yaptığı Şaka Gündem Oldu!

Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı kupa zaferini Galataport'ta düzenlenen etkinlikle kutladı. NTV canlı yayınında Melissa Vargas'ın röportaj veren Zehra Güneş ve Hande Baladın'a yaptığı şaka geceye damga vurdu!

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı Türkiye'ye döndükten sonra kupayı binlerce vatandaşla birlikte Galataport'ta kutladı.

Kutlamada voleybolcularımızla birçok röportaj yapıldı. Zehra Güneş ve Hande Baladın'ın NTV röportajı ise geceye damga vurdu.

Hande ve Zehra canlı yayında spikerlerin sorularını yanıtlarken takımın yaramaz çocuğu Melissa Vargas'ın Ebrar Karakurt'la birlikte kızların üzerine atlaması ortalığı karıştırdı. Zehra ve Hande'yi yıkıp geçen Vargas'ın arkasına bakmadan kaçması ise güldürdü.

Sosyal medya kullanıcıları ise bu şakayı yorumsuz bırakmadı:

Gerçekten yaramaz bir çocuk! 😂

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Merak Ediliyordu! Voleybolcu Melissa Vargas'ın Eski Eşinin Fotoğrafları Ortaya Çıktı!
Şampiyonluğun Ardından Babasına Seslenen Gizem Örge'nin Sözleri Herkesi Ağlattı!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
05.09.2023

Hala anlayamıyorum bir ülke bunu nasıl kaldırır. Zehra Güneş çok güzel ya bir ülke bunu nasıl kaldırır :) Hak ediyor muyuz böyle bir güzelliği :)

05.09.2023

Bu kızlar çok gençler şöhret zehirlenmesi yaşamazlar umarım, zira bu hareket hiç olmamış. Canlı yayında önemli bir demeç veren iki kız var ama bir an da biri üzerinize hopluyor bana hiç komik gelmedi bu iş çok bambaşka bir yere gitmeye başlıyor. Bu günde onedio, vargasın çok özel hayatına girip kimle evlenmiş, ne zaman evlenmiş, ne zaman boşanmış onun peşine düşmüş, neden? Buna gerek var mı cidden, bütün bunlara gerek var mı? Niye bir şeyi tadında bırakmayız.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ