Melisa Döngel Instagram'ı Salladı! Derin Göğüs Dekoltesi Olay Oldu!

Aşk Mantık İntikam dizisinin Çağla’sı olarak ekranlarımıza gelen ve canlandırdığı karakterle sürekli gündem yaratan Melisa Döngel sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ünlülerden. Yaptığı şeyleri, gittiği yerleri ve genel olarak set ortamındaki hallerini sosyal medya hesabında paylaşmayı seven genç oyuncu bu sefer verdiği pozla Instagram’da sadece hayranlarının değil herkesin dikkatini çekti. Peki Melisa Döngel’in Instagram'daki pozu neden bu kadar ilgi çekti? İşte o fotoğraf ve detayları…

Gündelik hayatını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu Melisa Döngel magazin gündeminde hem bu paylaşımlarıyla hem de açıklamalarıyla sıkça yer alıyor. Karşımıza ilk olarak 2016 yılında “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki “Sevtap” rolüyle çıkan Döngel sonrasında “Bizim Hikaye” ve “Sen Çal Kapımıgibi yapımlarda da kendini göstererek güzelliği ve yeteneğiyle kendine hayran bıraktı.

Kariyeri Hızlı İlerledi!

2016 yılında girdiği televizyon sektörüne “Hangimiz Sevmedik - Sevtap” olarak başladıktan sonra, “Bizim Hikaye” dizisinde” Deniz Çelik Elibol“ olarak karşımıza çıktı. Daha sonrasında Fox TV’nin sevilen yapımı “Sen Çal Kapımı” dizinde Ceren Başar karakteri ile hayran kitlesini artırdı. Şimdilerde Fox TV’nin başarılı dizilerinden biri olan Aşk Mantık İntikam’da Çağla karakterine can veriyor. Dizide Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük ile beraber baş rolde yer alan Döngel sadece oynadığı karakterlerle değil sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Instagram’da Olay Yarattı!

Aktif kullandığı sosyal medya platformu olan Instagram’da 3 milyondan fazla takipçiye sahip olan oyuncu paylaştığı son fotoğrafla yine gündeme oturdu. Ünlü fotoğrafçı Cem Talu’nun objektifine poz veren güzel oyuncu paylaşımıyla takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Döngel’in paylaşımını seksi bulan takipçileri fotoğrafa bol bol ateş emojisi bıraktı.

İşte Olay Yaratan O Paylaşım:

Popüler İçerikler

Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
14.10.2021

oooo baya büyük olay lan ben de diyorum niye instam zangır zangır sallanıyo. ama daha büyük yazın. ÇOOK DERİİİN DEKOLTEEE. ya da MEMELERİNİ AÇTIIII. AÇIKLIĞIN UCU BUCAĞI YOOK

15.10.2021

bu kızda göğüs yokki neresini göstermiş.olsa gam yemiez.resmen dümdüz .olmayan memeyle gündem yaptıya helal olsun.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ